Snažíme se lokalizovat naše webové stránky v co největším počtu jazyků, jak je to možné, ale tato stránka je v současné době stroje přeloženy pomocí Google Translate. zavřít

Získat odpovědi od našich
Společenství počítačových expertů

Přepisování upravovat z USB externího paměťového zařízení je spuštěn, jako jsou Word, to není kompletní, ani po věky, a re-start-up, velmi zastavit PC, je to již není schopen přistupovat k souborům USB. Současná situace, neochotně, po úpravě pro vytvoření kopie z USB na PC interního spisu, který překonává způsobem, který má být kopírován z interní Fal do USB. Vzestup, jako je Word, ve srovnání s předchozí trvá delší dobu asi 10 krát. Registry atd. Jsou opraveny s častým PCReviver, ale nejsou lepší. Modely LenovoUltrabook. Windows


Na dotaz
野口 猛
2016/01/21 01:16
0 Like It
Přepisování upravovat z USB externího paměťového zařízení je spuštěn, jako jsou Word, není dokončena dokonce navždy, modely LenovoUltrabook. Windows10
Operační systém:
iOS
Odpověď na tuto otázku
Nejlepší odpověď

 
Odpověděl
Lokesh Yadav
2018/12/19 14:02
Ahoj,

Pohon pera, který nezobrazuje data, ale používá prostor, je jedním z hlavních důvodů katastrofy při ztrátě dat. To obvykle zabraňuje vidět vaše data při kontrole použitého místa a nevyužitý prostor se zobrazuje správně. A co nejvíce je pro tento problém napadení virem. Některý neznámý virus může infikovat nejen vaše soubory, ale také je skrývá. Vytvoří prázdné zástupce souborů a složek, které nikam nevedou.

Pro opravu chyb a obnovení dat postupujte podle následujících dvou metod:

Metoda 1. Odkryjte soubory pomocí CMD, zatímco jednotka pera nezobrazuje data

1. Připojte jednotku USB nebo flash disk k počítači. Otevřete Průzkumník Windows> Přejděte na Nástroje> Možnosti složky> Přejděte na kartu Zobrazení> Zkontrolujte "Zobrazit skryté soubory". Tím zajistíte, že soubory a složky nejsou ve skrytém režimu.
2. Dále klikněte na Start Menu -> Run -> Type cmd a stiskněte Enter. Chcete-li zobrazit údaje o jednotce pero, zadejte příkazy: attrib -h -r -s / s /dk:\*.* a stiskněte klávesu Enter. Zde musíte nahradit písmeno "K" dopisem s písmenem pera.
Nyní se všechny soubory začnou zobrazovat na jednotce USB flash nebo na disku. Pokud se zobrazí složka bez názvu, přejmenujte ji na obnovení dat.

Metoda 2: Obnovte soubory pomocí softwaru pro obnovu systému EaseUS, když pero nezobrazuje data

Pokud se výše uvedené kroky nepodařilo pomoci, zkuste data načíst pomocí obnovy dat z disku EaseUS, populárního softwaru pro obnovu dat třetích stran. Je dobré provádět obnovu souborů zkratek nebo skrytých souborů z jednotky USB flash disk nebo flash disk. Zde, pokud se údaje o pohonu pera nezobrazují kvůli viru, měli byste nejprve skenovat zařízení USB pro viry, abyste odstranili virus.

Doufám, že to pomůže.

Pozdravy,
Lokesh


Zrušit

Nejsou žádné odpovědi.

Vítejte na Reviversoft Answers
ReviverSoft odpovědi je místem se zeptat na jakékoli otázky máte na vašem počítači a mít zodpovězeny odborné veřejnosti.
Přidat na vaši otázku
Zeptejte se komunity nyní
Podobné otázky
คือ เวลา เปิด เครื่อง ที ไร จะ ขึ้น มา ให้ กด ทุกที ค่ะ ถ้า ไม่ กด ก็ เข้า โปรแกรม อื่น ไม่ ได้ เลย
VIEW ODPOVĚDI
2
Zobrazit plnou otázku
Máte potíže s počítačem?
Dokončete skenování zdarma pomocí počítače Driver Reviver Nyní.
Stáhnout
Spusťte volné skenování