Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Få svar fra vores
Fællesskabet af computer eksperter

Mit tastatur fungerer heller ikke ordentligt, og når jeg trykker på taster bliver det igen


Adspurgt af
rakesh patel
2018/12/21 13:25
0 Like det
hvordan man løser dette problem
Opetativsystem:
Windows 7
Besvar dette spørgsmål
bedste svar

 
Besvaret af
Lokesh Yadav
2018/12/22 06:35
Hej Rakesh,

Følg nedenstående trin for at løse problemet med tastaturet.

1] Det første du kan gøre er at forsøge at finde ud af, om nogle nøgler eller tastaturer er fysisk ødelagte et eller andet sted. Hvis der er en fysisk indvirkning, er der intet meget, du kan gøre. Du skal bære denne bærbar computer til servicecenteret.

2] Tag en børste og begynd at rengøre tastaturet. Sørg for at fjerne alt støv, og tastaturet er skarpt og rent. Du kan bruge en bærbar rengøringssæt, eller du kan bruge en gammel tandbørste. Hold din børste tør og forsigtigt rengør dit tastatur.

3] En anden ting du kan gøre for at sikre, at tastaturet fungerer, når du har fået adgang til BIOS-menuen. Genstart computeren, og mens den starter, skal du trykke på tasterne (normalt Esc eller Del) for at åbne BIOS-menuen. Hvis du kunne åbne BIOS-menuen og bruge piletasterne til at navigere, så kan vi antage, at problemet er med softwaredelen og ikke hardwaredelen.

4] Nu er det tid til at geninstallere tastaturdriverne. Du kan midlertidigt aktivere tastaturet på skærmen eller tilslutte et eksternt tastatur, hvis du ikke er komfortabel uden et tastatur.

Nu for at opdatere driveren skal du åbne Enhedshåndtering fra Win X-menuen. Nu under 'Tastaturer' finder du din computers tastatur. Højreklik på det og vælg 'Uninstall'. Hvis du ikke er sikker på din computers tastatur, kan du afinstallere alle tastaturerne.
Laptop keyboard not working Start computeren igen, og kontroller, om driveren installeres automatisk. Hvis ikke, åben igen Devices Manager, højreklik på Tastaturer og vælg Scan for hardwareændringer for at installere det.
Når driveren er installeret, skal du kontrollere, om tastaturet begynder at fungere.

5] Hvis du mener at nogle eksterne software, eller du måske har ændret tastaturindstillingerne og gjort det ubrugeligt. Du kan nulstille tastaturindstillingerne tilbage til standard.

6] Hvis tastaturet virker, men ikke tager indgangene korrekt, kan du udføre en Clean Boot og tjekke. En gang her kan du tjekke, om tastaturet fungerer fint eller ej. Hvis det er fint, så er der sandsynligvis noget software fra tredjepart eller tjeneste, der forhindrer med tastaturet i den normale tilstand, som du skal identificere.

7] Hvis du bemærker en kort tøgning fra det tidspunkt, du trykker på en tast, og et tegn vises på skærmen, skal du deaktivere Filter-taster. Hvilke filternøgler gør, er i grunden ignoreret gentagne tastetryk for at gøre skrivning nemmere for personer med håndskælv. Men det kan medføre problemer undertiden til normal eller hurtig skrivehastighed. For at deaktivere filternøgler skal du gå til Indstillinger og derefter Ease of Access. Vælg tastaturet fra venstre menu og find en mulighed for at deaktivere filternøgler. Dette kan løse dit problem.

Disse var et par tip, der kan få dit tastatur til at fungere. Bortset fra disse kan du bruge nedenstående:

Tjek for krummer
Hvis du har et tastatursuftuft eller et trykluftbeholder, skal du få hurtigrengøring af krogene på dit tastatur. Hold din bærbare computer på hovedet eller i det mindste i en 45- til 75 graders vinkel fra vandret og giv den bærbare computer en god shake.

Batterikontrol
Nogle gange skal du tage det "har du prøvet at slukke og tænde igen" råd til det yderste. Luk computeren, fjern batteriet, vent et øjeblik eller så, udskift batteriet, og start den bærbare computer.

Defekt tastatur
Hvis du stadig er i din garantiperiode eller har en forlænget garanti, så prøv din bærbare producentens tekniske supportlinje. Hvis de bestemmer, at du bruger et defekt tastatur, bør du være i stand til at få det udskiftet på et service depot uden for meget besvær.

Jeg håber det hjælper.

Hilsen,
Lokesh


Slet

Der er ingen svar endnu.

Velkommen til Reviversoft Answers
ReviverSoft Answers er et sted at stille alle de spørgsmål, du har om din computer og få det besvaret af ekspertpanelets.
Send dit spørgsmål
Stil dit spørgsmål til fællesskabet nu
Lignende spørgsmål
Når jeg tilslutter en ekstern mikrofon til jack stikket, virker den ikke. Jeg kan se den i "Sound", men niveauerne er meget lave. Jeg har prøvet flere mikrofoner.
SE SVAR
40
Vis fuldt svar
Det startede for omkring 3 uger siden samtidig med, at jeg fik min HD skiftet.
SE SVAR
19
Vis fuldt svar
mein pc ist sætte mochte nonne ReviverSoft auf mein laptop registriren wie geht das und var muss ich tun
SE SVAR
19
Vis fuldt svar
Har du problemer med din pc?
Fuldfør en gratis pc-scanning vha Driver Reviver nu.
Overfør
Start Gratis Scanning
Copyright © 2024 Corel Corporation. Alle rettigheder forbeholdt Brugsbetingelser | Privatliv | Cookies
følg os
Spar 80% Nu
Boost DIN PC med vores bedste bundle deal nogensinde

Skynde sig! Tilbuddet udløber snart!