Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Er du stadig bruger Windows XP? Læs vores Survey ResultaterAre you still using Windows XP? Read our Survey Results

Først og fremmest tak til alle for dit svar på vores sidste blogindlæg om, hvorvidt du stadig bruger Windows XP. Vi havde over 30 svar, og vi har sammenfattet resultaterne nedenfor:

Ud af alle svarene fra de mennesker, der nævnte hvilket operativsystem de brugte:

18 Sagde, at de stadig brugte Windows XP.

3 Sagde, at de brugte Windows Vista.

3 Sagde, at de brugte Windows 7.

Så 75% af de mennesker, der svarede om det operativsystem, de brugte, sagde, at de brugte Windows XP. Vi finder dette temmelig overraskende, men når man ser på grundene til, at det giver mening. De fleste, der svarede, sagde, at de gerne vil opgradere til Windows 7, men de har ikke gjort det, fordi omkostningerne ved at købe softwaren er for dyre, og de vil hellere vente, indtil de får en ny computer og får Windows 7 med det. Et par mennesker nævnte, at hvis det ikke er brudt, hvorfor så fikse det! Dette er gode grunde, og vi forstår, hvor du kommer fra, med prisen på computere, der bliver billigere og billigere, giver det mere mening at opgradere hele din pc end at opgradere dit operativsystem.

Vi besluttede at undersøge de besøgende, der kommer til vores websted, og hvilket operativsystem de bruger. Vi tog data indsamlet anonymt fra Google Analytics, og resultaterne var ret interessante. Nedenfor er en tabel over procentdelen af de samlede besøgende på webstedet, der bruger hvert af de sidste tre operativsystemer fordelt på måned:

2010_ReviverSoft_Website_Visitors_By_OS

Som du kan se, er Windows XP dominerende for størstedelen af trafikken, der kommer til vores websted, men procentdelen falder hver måned; en årsag ville blive reduceret eller nedtage backlinks til webstedet. Det ser også ud til, at reduktionen i antallet af brugere, der kører Windows XP, skyldes stigningen i brugere af Windows 7. Nedenfor er en anden tabel, der viser den procentvise ændring for antallet af personer, der bruger hvert operativsystem i løbet af 5-månedersperioden:

ReviverSoft_Website_Visitors_OS_Trend

Som du kan se her er mængden af Windows 7-brugere næsten fordoblet og viser, at folk vedtager den nye version af Windows med en ganske hurtig hastighed. Windows 7 blev frigivet i oktober, det vil være interessant at se, hvilken procentdel af vores trafik, der kommer fra Windows 7-brugere ved 1-års jubilæum …. du bliver nødt til at følge med på det.

De mennesker, der sidder fast med Windows XP indtil de opgraderer, kan du prøve at scanne din pc for fejl med Registry Reviver . Dette kan finde årsagen til et antal problemer, der resulterer i dårlig computerydelse og nedbrud

Hvad angår vinderen af konkurrencen, er vi glade for at meddele, at vinderen af den frie licens for et ReviverSoft-produkt efter eget valg er forfatteren af kommentar 21, der går under navnet David. Tillykke David, og vi vil være i kontakt for at give dig din pris!

Hvad angår resten af jer, vil vi gerne give dig en ny mulighed for at vinde en gratis licens af ReviverSoft-software. Bare fortæl os i kommentarerne til dette indlæg, hvilke typer tip, du gerne vil se i de kommende indlæg fra os. Vi vil sikre dig, at vi altid giver dig nyttige oplysninger og gør det, vi vil meget gerne her give din feedback!

Tak igen for jeres bidrag alle sammen!

ReviverSoft-teamet

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet