Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Er du har problemer med din tid indstillinger i Windows 8?Are you having issues with your time settings in Windows 8?

Mange af jer har allerede lavet omskifteren til Windows 8. Som altid elsker vi at høre din feedback om, hvad du synes (vær venlig at skrive en kommentar i denne artikel). Jeg opgraderede til Windows 8 på udgivelsesdatoen (26. oktober) ved at udnytte opgraderingen . Opgraderingen for mig var yderst glat, og indtil videre har jeg kun gode ting at sige om min erfaring med Microsofts nyeste og største operativsystem, bortset fra en lille fejl, jeg havde.

Hver gang jeg startede op på min computer og gik ind på skrivebordet var min kloktid forkert, selvom jeg havde rettet det dagen før. Tiden var altid 7 timer forud for den aktuelle tid, selvom min tidszone var korrekt indstillet til PST. Ikke en hård ting at justere men irriterende at skulle gøre det hver gang jeg starter min computer.

Nu har jeg talt med andre mennesker, der bruger Windows 8, og de har ikke oplevet det samme problem, men jeg har oplevet det 3 dage i træk, indtil jeg fandt en løsning. I dag opdagede jeg, at det ser ud til at være et problem med “Internet Time” -indstillinger. Hvis du oplever det samme, her er hvordan jeg løste problemet.

1. Klik på tid / dato-området i Windows-proceslinjen.

2. Klik på ‘Skift dato og klokkeslæt …’

3. Gå til fanen ‘Internet tid’ og klik på ‘Skift indstillinger’

4. Som standard blev min ‘Server’ valgt ‘time.microsoft.gov’. Jeg har ændret serveren til ‘time.nist.gov’, som er en alternativ Internet Time Service (ITS).

Efter at jeg havde foretaget denne ændring viste min klok tid korrekt og fortsatte med at arbejde på genstart af computeren. Jeg er usikker på, om der er et kortsigtet problem med Microsoft-tjenesten, men det ser ud til at være konfigureret på GMT i stedet for PST til min computer.

For de af jer, der oplevede det samme problem, håber jeg, at det hjælper dig!

Mærke

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet