Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Anvend kompabilitetsfunktionen til at ordne programproblemerUse Compatibility Mode to Fix App Problems

Kompatibilitetstilstand

Windows opdaterer ikke automatisk mange programmer, der plejede at køre korrekt på ældre versioner af Windows. Kompatibilitetstilstand gør det muligt at køre apps, der kræver en ældre version, og er nem at bruge, når det er nødvendigt. Forsøg på at køre ældre apps uden kompatibilitetstilstand kan forårsage problemer med operationer og kan endda sænke eller kollapse systemet. Sådan kan du køre ældre apps på en nyere version af Windows uden problemer.

Aktiverer kompatibilitetsfunktion

Brug af kompatibilitetstilstand til at køre visse apps er let, og kan indstilles til kun at køre med dem, der har brug for det. Bemærk, at kompatibilitetsindstillinger ikke skal bruges til forældet antivirusprogram. Det er altid tilrådeligt at have opdateret antivirusprogram til at beskytte din computer mod de nyeste online-trusler.

Brug af Kompatibilitetsguiden er en mulighed for at bruge det, der er relativt guidet. Du skal blot følge disse trin for at køre mange ældre programmer i Windows XP eller nyere versioner.

Guiden Programkompatibilitet kan åbnes på denne måde:

 1. Klik på Start ( Windows Nøgle + X i Windows 8)
 2. Klik på Kontrolpanel
 3. Klik på Programmer, når du sorterer efter kategori
 4. Klik derefter på Brug et ældre program med denne version af Windows (eller Kør programmer lavet til tidligere versioner af Windows )
 5. Følg instruktionerne i Fejlfinding af programkompatibilitet


Use Compatibility Mode
Guiden Programkompatibilitet giver dig mulighed for at vælge hvilket program du vil vende tilbage til fra en omfattende liste.

Eller, for at slå kompatibilitetsfunktion direkte til individuelle apps:

 1. Find installationsmappen for hvert program, som normalt findes i mappen Programfiler i dit C: -drev
 2. Højreklik på .exe- filen i programmappen
 3. Klik på Egenskaber i den menu, der vises
 4. I vinduet Egenskaber der skulle komme op, vil der være en række faner øverst med forskellige etiketter. Klik på fanen Kompatibilitet , som er til højre for fanen Generelt
 5. På fanen Kompatibilitet vil der være en boks hedder Kompatibilitetsfunktion . Inden for det vil der være en afkrydsningsfelt, og ved siden af ​​det vil spørge, om du vil køre kompatibilitetsmodus til denne applikation
 6. Marker afkrydsningsfeltet for at aktivere kompatibilitetstilstand og hvilket operativsystem du ønsker at køre den til. Hvis dit operativsystem er Vista, og programmet er til XP, skal du vælge XP på listen over operativsystemer at vælge imellem


Use Compatibility Mode
Dette er, hvordan kompatibilitetsmodusvinduet vil se ud til de enkelte programmer.

En ting du skal huske på er, at du skal være administrator på computeren, med en konto, der kan foretage ændringer til computeren og installerede programmer. Hvis du har en administrativ brugerkonto, kan du spille rundt med indstillingerne for ældre programmer for at få dem til at fungere korrekt.

En anden kompatibilitetsmulighed for webbrowsing

Et kompatibilitetsværktøj til websider er også tilgængeligt. Browsere som Internet Explorer omfatter til højre for webadresselinjen en lille knap, der giver dig mulighed for at tænde Kompatibilitetsvisning. Dette er nyttigt for websteder, der kræver en ældre version af IE for at blive vist korrekt. Knappen vises som et lille billede af en side rippet i halvdelen. Ellers kan den fås i værktøjsmenuen, hvor dens indstillinger også kan ændres manuelt.

Kompatibilitetsmodusværktøjet er en måde, du aldrig behøver at bekymre dig om, at programmerne bliver helt forældede efter dit køb. Mange af disse kan stadig køre godt uden at risikere et systemkrasj eller andre problemer, der opstår, hvilket hjælper dig med at få fuld brug af din pc og spare penge på opdatering af produkter, der ikke skal købes.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet