Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Løsning Hard Drive Problemer i WindowsResolving Hard Drive Problems in Windows

Løse problemer med harddisk i Windows

Problem med harddisken er blandt de mest frustrerende, især når du ikke er sikker på, om problemet har med software eller hardware at gøre. Når harddisken starter op, kører uventet, genstarter tilfældigt eller kører langsomt, er det vigtigt, at du gemmer alle dine vigtige filer på et flashdrev eller en anden pc, før du forsøger at finde og løse disse problemer.

Find ud af hvad der er galt med harddisken

At tage computeren til en værksted er en mulighed, når harddisken begynder at fungere, hvilket gør det muligt for en professionel at diagnosticere og løse eventuelle problemer, men det kan også være den dyreste løsning. Fejlfinding af problemet på egen hånd er muligt selv uden at være computer ekspert. Alt du behøver at vide er, hvilke tegn til at se efter, og hvilke problemer de måtte være forbundet med.

Hvis computeren f.eks. Går i stykker, og der er meget støj, og computeren er varm, kan det pege på et overophedningsproblem, der kan løses ved at rengøre pc’en fysisk og opretholde computerens tilstand.

Virus og Spyware

Hvis computeren kører trægt, kan dette pege på problemer med harddisken relateret til software, herunder spyware eller virus. Installationen af ​​et stærkt og stabilt antivirusprogram kan både finde og eliminere trusler og forhindre dem i fremtiden med opdaterede virusdefinitioner. Vi kan lide Malwarebytes Anti-Malware til beskyttelse mod både virus og malware.

Hvis du har gjort alt, hvad du kan for at forhindre sammenbrud, tab af information og bremse ned, og du har udelukket vira, er det tid til at flytte til en anden mistænkt.

Andre årsager til harddiskfejl

En af de mest almindelige årsager til harddiskfejl er et hovedbrud, når harddiskdisken er ridset langs overfladen, hvor data gemmes. Read-and-write-enheden virker som en nål over en rekord, der svæver lige over overfladen, men hvis den er i funktionsfejl, kan den røre eller skrabe harddiskens disk, hvilket forårsager nedbrud og tab af vigtige filer. Der er måder at forhindre, at dette problem opstår. Sørg for, at harddisken er på et sted i pc’en, der ikke tillader fysisk skade, at det let opstår. Sluk computeren korrekt, da ukorrekt lukning kan forårsage dårlige sektorer, hvis systemet er midt i en afgørende operation, og læsnings- og skriveproceduren afbrydes.


Resolving Hard Drive Problems
En fysisk harddisk, herunder læserenhed og cirkulær datalagring.

En anden almindelig årsag til problemer med harddisken er overdreven brug af computeren. For mange programmer kører på en gang og spiser for meget hukommelse på én gang kan forårsage frysning og nedbrud. Jo mere en computer går i stykker, desto mere sandsynligt vil computeren kæmpe, når du starter op. Hvis computeren bliver for grupperet med programmer, og der er risiko for virus eller spyware, der er gået uopdaget, skal du reformatere pc’en ved at geninstallere Windows og opdatere systemet.

Diskdefragmenter

Diskdefragmentering er en fantastisk måde at forhindre kun i at kollapse, men også at rense pc’en næsten og klynge filer sammen og forhindre harddiskproblemer helt. At udføre diskdefragmentering er nemt at gøre med Windows:

I Windows Vista og Windows 7:

 • Klik på Start
  Klik på Tilbehør
  Blandt listen over tilbehør klikkes på Diskdefragmentering
  Vinduet Diskdefragmentering lades op, og du kan udføre en fuldstændig systemdefragmentering på ethvert drev.

  I Windows 8:

  • Tryk på Windows Nøgle + X
  • Klik på Søg
  • Klik på Indstillinger
  • Skriv defragmentering
  • Klik på Defragmentering og optimer dine drev

  Vinduet Diskdefragmentering lades op, og du kan udføre en fuldstændig systemdefragmentering på ethvert drev.


  Resolving Hard Drive Problems
  Diskdefragmenter

  Da defragmentering opstår, kan du se, hvor filer defragmenteres for at hjælpe med at organisere harddisken.

  Steve Horton

  Was this post helpful?
  Yes
  No

  Gratis Driver Opdateringer

  Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet