Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Kør en anden version af Windows Brug VirtualBoxRun Another Version of Windows Using VirtualBox

Der er mange tilfælde, hvor du gerne vil køre et andet Windows-operativsystem inden for det, du allerede har, praktisk talt. Måske fungerer en applikation eller driver bare ikke i det Windows, du har. Eller der er et kompatibilitetsproblem. Eller måske vil du gerne teste noget i Windows uden en fuld installation. Det er her VirtualBox kommer ind. Hent det fra deres hjemmeside .

Run Another Version of Windows Using VirtualBox
Klik på Downloads i sidefeltet.

For det første er en virtuel maskine bare et program, der kører et operativsystem inde i et andet operativsystem – og i dette tilfælde prøver du at gøre nøjagtigt det. Andre muligheder, såsom dobbelt opstart – hvor du vælger hvilket operativsystem der skal startes op, når du tænder din computer – foretrækkes frem for nogle. Andre foretrækker bekvemmeligheden og letheden ved at bruge en virtuel maskine i et allerede eksisterende operativsystem. Blandt årsagerne til at bruge en virtuel maskine er at være ude af stand til at bruge de ønskede funktioner i dit eksisterende operativsystem – Mac-brugere, for eksempel, kan ofte ses, at de kører Windows i en virtuel maskine og vice versa – og virtualisering er også en ny teknologi bruges i virksomheder, skoler og datacentre.

Hvis du skulle ringe til en IT-supportleverandør, ville du vide, at virtuelle maskiner er de mest populære blandt Mac- og Linux-brugere, skønt der er masser af Windows-ejere, der også bruger det. For os personligt har vi oplevet en fantastisk reaktion og rettelse på problemer fra Netzen, der er en af UK’s førende IT-supportudbydere, der har kontorer i Reading, Maidenhead og Slough. Jeg vil meget anbefale dig at tjekke dem ud på www.netzen.co. uk .

VirtualBox-krav

Hvis du vil køre en anden version af Windows ved hjælp af VirtualBox, skal du skaffe dig programmet, operativsystemet på en disk og bare lidt tid. For det første understøtter din processor virtualisering? Hvis det sker, har den sandsynligvis ikke slået til som standard. Gå ind i BIOS og tænd virtualisering. Hvis du ikke kan se muligheden i din BIOS, kan du muligvis ikke køre en virtuel maskine. Når du kommer tilbage til dit normale skrivebord, skal du starte VirtualBox.

Nu kan vi virkelig komme i gang.

VirtualBox-instruktioner

Klik på Ny i VirtualBox. Navngiv operativsystemet, hvad du vil, men vælg Microsoft Windows til OS, og vælg hvilken version af Windows du vil køre i menuen Version .

Run Another Version of Windows Using VirtualBox
Hvad du vælger, hvis du skal køre Windows 7.

Efter dette bliver du nødt til at bestemme, hvor meget hukommelse du vil afsætte til det simulerede operativsystem. En generel regel er at gå til halvdelen af din RAM – så hvis du har 2 GB RAM, skal du bruge 1 GB, hvis du har 4, så brug 2 osv. Når du har angivet navn og hukommelsestildeling, skal du gå videre til næste trin.

Du bliver nødt til at konfigurere en virtuel harddisk til den virtuelle maskine, der skal bruges af. Har mindst 50 GB til at tage højde for, hvor stort operativsystemet er, og sørg for at give dig selv, hvor meget plads du vil have til programmer, du bruger, og filer, du vil bruge. Hold dig fast i en fast størrelse for konsistens. Når du har besluttet, hvor stor den virtuelle harddisk skal være, skal du gå videre til næste trin.

Det tager en stor mængde tid, før det virtuelle drev oprettes. Mens du venter, skal du hente din installationsdisk og skrive de verifikationsnumre, du har brug for. Når du har samlet alt, du har brug for til opsætning af din nye Windows-installation, skal du bare vente tålmodig på, at den virtuelle harddisk er færdig. Det kan tage alt fra en halv time til en time eller mere, afhængigt af hvor stort du har besluttet, at det skal være.

Nu skal du gå til indstillinger. For at sikre kompatibilitet skal du vælge Aktiver IO APIC på fanebladet bundkort. Marker Aktivér PAE / NX på processor-fanen, og vælg begge indstillinger på accelerationsfanen.

Når du har gjort alt det – tillykke, er du færdig. Din virtuelle maskine er oprettet. Sæt OS-disken, du har til hensigt at virtualisere inde på din computer, kør den virtuelle maskine, og vælg diskdrevet. Bemærk, at hvis du har en officiel .ISO-diskbilledsfil af et Windows-operativsystem, kan du også bruge den.

Når du har gjort det, skal du gennemgå opsætningen af dit nye virtuelle operativsystem som normalt. Da VirtualBox kører et andet operativsystem, forventer det virtualiserede operativsystem fuld kontrol over din mus og tastatur til enhver tid. Ved at klikke på det åbne vindue får du OS-kontrollen med din mus og tastatur, men for at komme ud skal du trykke på CTRL . Du kan dog ændre dette til en anden nøgle i indstillingerne. Bunden af dit VirtualBox-vindue viser altid, hvilken tast der skal trykkes for at komme ud af det, som en påmindelse.

Det gode ved et virtuelt operativsystem er, at hvis det går ned, skal du bare genstarte maskinen. Det tager ikke hele din pc med det. Held og lykke!

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet