Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Styring Windows 8 med et pegefeltControlling Windows 8 with a Trackpad

Trackpad multitouch-funktionalitet er blevet en vigtig del af mobil- og bærbar computing, og integrationen i Windows 8 giver mere produktivitet og nydelse. På samme måde berører og manipulerer du fliserne, apps og menuer på tværs af Windows 8 touchscreen, kan du nemt gøre det samme med bevægelser, der anvendes på overfladen af ​​styrefladen. Nogle af de standardbevægelser, der giver denne multitouch-funktionalitet, omfatter:

Pinch zoom – Udført ved at bringe fingrene sammen over sporbanen, giver denne gestus mulighed for straks at zoome ind eller ud på tekst eller billeder.

Pan og Scroll – Du kan rulle vandret på tværs af appfliserne ved at trække to fingre fra venstre til højre på styrefladen eller omvendt i en panorering. Scrolling indebærer at trække de to fingre op og ned.

Charms – Ved at glide indad fra den højre kant af styrefladen kommer du op med Charms baren, den grundlæggende funktionsmenu i Windows 8. Her finder du de vigtige ikoner og Windows 8 funktioner til Søg, Del, Start, Enheder og indstillinger, der giver fuld adgang og kontrol til enheden.

Switcher – Åbnes ved at glide en finger fra venstre kant af trackpadoverfladen, giver App Switcher dig mulighed for at skifte mellem løbende apps og for at få dem til synlige skærmpositioner. Med to eller flere apps, der kører i simultant visning, kan du forstørre den ene eller den anden med et enkelt fingeraftryk.

App Bar – For enhver løbende applikation kan du medbringe sin App bar til overfladen ved at glide fingeren fra toppen af ​​App. App-baren er programmets menu eller navigationslinje og giver adgang til de primære funktioner.

Rotere – Giver dig mulighed for at rotere et billede, hvilket giver mere kontrol i et billede eller en tegning.

Egenudviklinger

Flere producenter tilbyder proprietære mus og touchpads, der indeholder gestus evne. Logitech har flere trådløse musemodeller, der muliggør lodret og vandret rulning, der efterligner touchscreen og trackpad metoder. Hardwaregenveje er aktiveret, der tillader en eller to enkelt- eller dobbelthaner, der kan få dig tilbage til startskærmen, skifte applikationer eller automatisk gå til det traditionelle skrivebord. Logitechs trådløse touchpad gør det muligt at styre en fingermarkør og højre og venstre enkelthaner, der efterligner højre og venstre museknapkontrol.

Controlling Windows 8 with a Touchpad
Et eksempel på Logitechs konfigurationsskærm.

Synaptics giver touchpads – ClearPad serien – der præsenterer flere kategorier af bevægelser. De omfatter enkeltfinger mus / markør kontrol, højreklik, to-finger rulle og knipse zoom, og swipes fra højre kant, øverste kant og venstre kant. Virksomhedens produkter serverer Dell, HP og Lenovo blandt flere producenter.

Controlling Windows 8 with a Touchpad
Synaptics tilbyder flere nye gestus på deres touchpads.

Overfølsomme trackpads

For mange bevægelser, der kan være overfølsomme, kan deres berøringsfunktioner finjusteres og styres ved at få adgang til musens indstillinger, der kan findes via kontrolpanelet eller ved at foretage en søgning. Flere modeller giver dig mulighed for at justere følsomheden af ​​zoomknivens gestus, mens andre giver dig mulighed for at deaktivere en eller flere bevægelser.

Asus har et smart gesture vindue, der er præcis til dette formål. Den er tilgængelig via pegefeltikonet på proceslinjen nederst på Windows 8-skrivebordet. På de seneste Lenovo- bærbare modeller skal du søge efter Ultranav Tab for at få adgang til trackpad-funktioner. Der er et ultranav ikon nederst til højre på skærmen.

Der er meget løbende forskning og ombygning for at forbedre trackpaddriverne for endnu bedre gestyring. Bliv opdateret på Windows-opdateringer og dem fra producenter for seneste ændringer. Ved at holde sig ajour med de aktuelle nyheder, vil du opdage, at teknikkerne til trådløs styreteknologi konstant udvikler sig med masser af input fra brugere, der glæder sig over de nye funktioner.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet