Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Sådan Beregn Strømforbrug på din computerHow to Calculate Power Consumption of Your Computer

Når du køber en ny computer, er prisen på computeren ikke den eneste penge, du vil bruge på systemet. Computersystemet skal også bruge en god del elektricitet og øge dine månedlige forsyningsregninger med et drastisk beløb. Selvfølgelig bruger forskellige computere forskellige mængder magt, så det er ikke muligt at bare have en enkelt klumpvurdering af den elektricitet, som enhver computer bruger.

Selv efter at en enkelt computer er købt, er det muligt at opgradere hardwaren og ændre systemets interne drift, hvilket også direkte påvirker energiforbruget. Heldigvis har du flere forskellige tilgængelige muligheder for at bestemme strømforbruget på din computer.

Website Service

Til at begynde med, hvis du ikke vil downloade software eller købe ekstra udstyr for at bestemme computerens strømforbrug, kan du besøge hjemmesiden EasyCalculation.com eller en lignende. Når du besøger hjemmesiden, skal du indtaste alle de grundlæggende oplysninger om din computer, herunder CPU, bundkort, grafikkort, hukommelse, optisk drev, PCI-kort, fan og harddisk. Du kan finde disse oplysninger, der er angivet i Om denne Mac eller Kontrolpanel i computersystemet, afhængigt af hvilken computer du bruger, og hvilken type operativsystem der er installeret. Når du beregner oplysningerne, vil det vise det samlede strømforbrugsgenbrug af computerens system.

Selvfølgelig, jo ældre computeren er, desto mere magt den skal bruge, fordi fanen kan køre varmere eller anden hardware, fungerer muligvis heller ikke. Dette vil give dig et generelt skøn, men det er den hurtigste mulighed for at bestemme en ballpark figur af computersystemets strømforbrug.

How to Calculate Power Consumption of Your Computer
Alle de nødvendige oplysninger, du skal indtaste, mens du bruger Easy Calculation.

Applikationsoverførsler

Hvis du vil have en tjeneste, der vil være lidt mere præcis, kan du downloade et program (f.eks. Den gratis BizEE-software ). Applikationen kan overvåge alle de funktioner og hardware, der findes på din computer, og udføre en direkte beregning af deres strømforbrug. Dette og flere andre applikationer er tilgængelige gratis via en række forskellige tjenester, såsom Apple App Store eller Download.com.

Når applikationen er installeret på computeren og startet, kører den en direkte diagnostik af computeren for at bestemme, hvor meget energi computeren har, mens den kører. Disse apps fungerer på både stationære og bærbare computere.

How to Calculate Power Consumption of Your Computer
BizEE op og kører, overvåger det samlede computer energiforbrug.

Power Analyzer

Den bedst mulige metode til at bestemme, hvor meget elektricitet en computer (eller en hvilken som helst anden enhed, der forbinder til en stikkontakt) bruger, er gennem en energimåler. Denne enhed plus direkte til en stikkontakt, men har en åben ansigtsudgang på forsiden. Du kan derefter tilslutte computeren til enheden og tænde både enheden og computeren. Det digitale display på enheden kan derefter give en øjeblikkelig aflæsning af, hvor meget energi computeren bruger. Du kan endda tilslutte eller frakoble enheder, mens udstyret kører for at måle forskellen i energiforbruget. På denne måde ved denne type udstyr, der er forbundet til din computer, ved du altid den anvendte energi.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet