Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Hvor meget RAM, eller hukommelse, har jeg brug for i min pc?How much RAM, or memory, do I need in my PC?

How much RAM do I need?
Typiske RAM-sticks.

En stor bekymring for computerkøbere er, hvor meget hukommelse de vil have i deres næste investering. Dette er forståeligt – mængden af ​​RAM, du har, bestemmer nogle aspekter af video game performance og rendering afstand, men også hvor mange programmer, faner og processer du kan have kørende samtidigt.

Mængde RAM er ikke den eneste ting at overveje, enten: kvalitet er bestemt noget, du også vil huske på. Hastigheden RAM kører på er også vigtigt at overveje.

I forbindelse med denne artikel skal vi opdele brugere i fire grupper: Casual User, Office Worker, Gamer og Enthusiast. Hver af disse grupper har brug for en anden mængde RAM. Der er også en liste over udtryk nederst på siden, ud over yderligere råd.

Casual Bruger

Casual brugere vil have 3 til 4 GB DDR3-1066 eller DDR3-1333 RAM. Overvej dig selv en afslappet bruger, hvis du bruger din computer til socialt netværk, webbrowsing og tekstbehandling. Let gaming er også muligt på denne lavere konfiguration af RAM, og det skal stadig tjene dig godt, så længe du ikke kører andre programmer parallelt. Bemærk at have 4 GB eller højere mængder RAM er ubrugeligt, hvis du ikke bruger en 64-bit version af Windows. For at kontrollere, om du bruger en 64-bit udgave, skal du åbne Systemegenskaber i dit Kontrolpanel.

Kontorarbejder

Kontorarbejdere vil gerne have 4 til 6 GB DDR3-1600 eller DDR3-1800 RAM. Hvis du er en arbejdstager, kører du mange applikationer samtidigt og kan køre mange produktivitetsapplikationer, som f.eks. Photoshop og Dreamweaver. Hvis dit professionelle liv centrerer omkring, hvad du gør på computeren, vil du have en god mængde hurtige og effektive RAM’er.

How much RAM do I need?
RAM i en gaming rig.

Gamer

Spillere vil have 6 til 8 GB DDR3-1866 eller DDR3-2000 RAM. Gamers vil køre nyere spil ved høje indstillinger, samt nogle tungere applikationer ind og ud af spil. Lavere konfigurationer af RAM er bare gode til spil – alt hvad du virkelig har brug for er 4 GB RAM for at nyde de fleste spil – men du vil stadig have den ekstra hardwarekraft til, når du laver det, du elsker.

Enthusiast

Enthusiaster vil helst fra 8 til 16 GB DDR3-2133 RAM eller højere. Dette gælder for den person, der kører tunge applikationer, ud over at bruge rendering software, gør softwareudvikling arbejde, programmering … dette er for at gøre det tunge løft uden at svede. Entusiaster vil bruge mange penge på alle aspekter af deres system, ikke kun deres hukommelse.

Nyttige vilkår og råd

  • DDR står for dobbelt datahastighed. Det betyder, at den åbnes to gange for hver af dine processors urcykler. DDR3 og DDR2 er to forskellige slags RAM, hvor 3 er nyere, men hastighedsforskellen afhænger af tallene i slutningen. DDR3s højere niveauer kan ikke matches af DDR2s.
  • Hukommelse kan henvise til enten statisk hukommelse og dynamisk hukommelse. Statisk hukommelse er lagerplads, som på din harddisk – men dynamisk hukommelse er dit RAM, som er i konstant brug.
  • For at kontrollere, hvilken type RAM dit system understøtter, skal du bruge Crucial’s System Scanner . Det er hurtigt, sikkert og nemt, især hvis du ikke ønsker at grave rundt Newegg eller Amazon.
  • DDR3 RAM behøver ikke installeres parvis på moderne bundkort. Imidlertid giver montering af hukommelse parvis dobbelt hukommelsesbåndbredden.
  • Du kan installere hukommelse med blandede hastigheder. Dette vil imidlertid resultere i, at dit system misligholder den langsommere hukommelseshastighed, der kræves, og du får mindre ydelse end hvad du skal have ud af det.
Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet