Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til CRITICAL_SERVICE_FAILED Blue Screen of Death fejlA Guide to the CRITICAL_SERVICE_FAILED Blue Screen of Death Error

Fejlen CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD (Blue Screen of Death) kan vises under initialiseringsprocessen for Windows Vista og XP, Windows 2008 og Windows 7 og 8. Denne fejl vises normalt, når operativsystemet støder på et problem med en nyinstalleret hardware- eller enhedsdriver . Denne fejl resulterer i computerens nødstop for at forhindre skade og undgå mulig tab af data fra ikke-arkiveret arbejde.

BSOD

Denne fejl skyldes normalt en manglende eller beskadiget enhedsdriver eller problemer med inkompatibilitet med en nyinstalleret hardware eller driver.

Denne BSOD-fejl er også kendt som CRITICAL_SERVICE_FAILED og “STOP 0x0000005A”. Nogle brugere af Windows har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet.

Du kan løse fejlen CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD ved at genstarte og kontrollere Microsoft Hardware Compatibility List for at kontrollere, at nyligt installerede drivere og hardware er kompatible med den version af operativsystemet, du bruger. Du skal fjerne og udskifte enheder og drivere, der ikke er kompatible med dit operativsystem.

For at afinstallere hardware eller driver, der forårsager fejlen i Windows 8, skal du trykke på Windows-tasten og X sammen, klikke på Kontrolpanel og derefter vælge Programmer og funktioner. Fremhæv applikationen for at afinstallere ved hjælp af piletasten, og klik derefter på Afinstaller. I Windows XP, Vista og Windows 7 kan afinstallationsprocessen ske ved at klikke på Start, Kontrolpanel, Tilføj eller fjern programmer til Windows XP og Programmer og funktioner til Windows 7 og Vista og derefter vælge softwaren til at afinstallere og Klik på Fjern / Afinstaller.

Du kan også løse BSOD-fejlen ved at installere de nyeste enhedsdrivere. Du kan kontrollere tilgængeligheden af ​​driveropdateringer fra producentens officielle downloadsite. For video- og chipsætdrivere kan du downloade passende og opdaterede versioner fra downloadwebsites til AMD, ATI, Intel og Nvidia. Alternativt kan du bruge Driver Reviver til hurtigt at opdatere dine drivere nemt

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet