Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY Blue Screen of Death fejlA Guide to the DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY Blue Screen of Death Error

Også kendt som en STOP-meddelelse, er DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY Blue Screen of Death Error en sjælden Windows-fejl, der normalt opstår, når et program, der er uforeneligt med systemet, bruges. Automatisk slukker computeren for at forhindre mere fatalt datatab. Almindelige årsager er som følger: 1) en .dll-fil mangler eller for nylig er beskadiget, 2) computerens hukommelsesallokering er forkert, og 3) computeren behandler forkerte data. Eventuelt ubesvaret arbejde eller data vil straks blive tabt, efter at fejlen er opstået.

DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY

Der er mange måder at fastsætte fejlen DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY på. For dem, der ikke er computerkundige, er den enkleste måde at løse denne fejl på at gøre den manuelle opdaterings måde, som skal vende tilbage til den sidste succesrige boot. For at gøre dette skal man genstarte computeren og vente på, at den når BIOS-meddelelserne. Tryk straks på F8-tasten efter at have set BIOS-meddelelsen. Bemærk, at hvis softwaren beder dig om at gå til BIOS-opsætningen, har du tidligere trykket på F8-tasten. Når du har trykket på F8-tasten, vises en sort skærm, og du kan nu vælge “Windows Advanced Options”. Bagefter markeres “Senest kendt god konfiguration” og tryk på Enter.

En anden manuel måde at løse denne særlige fejl på er at tilføje mere hukommelse i operativsystemet. Prøv at afinstallere det seneste installerede program. Dette skal være hovedårsagen til problemet. For at slette et program skal du klikke på knappen Start og gå til Kontrolpanel. Klik på Programmer og funktioner, og afinstaller derefter den nyeste, hvis ikke mindst prioriterede program.

Når de to første processer ikke opnåede de ønskede resultater, skal du gøre den mere komplekse manuelle opdaterings måde ved at åbne computeren og logge på som computeradministrator. Klik på knappen Start , derefter Alle programmer , og gå til Systemværktøjer, og vælg Systemgendannelse . Herefter klikker du på Gendan min computer til en Tidligere Tid- knap, og du kan nu vælge den nye systemreparation. Genstart computeren efter processen.

Personer med mere avanceret computer viden har derimod en anden mulighed for at fastsætte problemet DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY. Den automatiserede måde skal kun udføres, når den manuelle måde mislykkedes. Start processen med at downloade driver reparationssoftware fra producenten. Søg efter vira og installer det. Følg instruktionerne fra softwaren. Genstart computeren efter afslutning af processen.

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet