Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Apua! Miten Korjaa tietokone kaatuu?Help! How do I Fix a Computer Crash?

Juuttunut tietokoneen kaatumiseen? Se voi olla turhauttavaa tilannetta. (Odota, miten olet lukenut tämän? Oletetaan, että sinulla on toissijainen kone tai olet kaverin talossa.)

Seuraavassa on muutamia keskeisiä toimenpiteitä, jotta voit vain saada koneesi takaisin ja käynnistyä, ja jos ei, palauta kaikki tiedot ja siirrä se kiiltävälle uudelle koneelle.

MITEN LOPETUS?

Saatko pelättävän Blue Screen of Death -näytön, joka on täynnä virhesanomia, joka on viimeinen asia, jonka näet, ennen kuin koneesi lukittuu? Ota tämä näyttöruudulta digitaalinen kamerakuva ja Google joitakin mahdollisia ratkaisuja koskevia virheilmoituksia.

Onko tietokoneesi käynnissä jonkin aikaa ja lukittuu sitten? Se voi olla ylikuumenemisongelma. Tarkista puhaltimet koneen takaosassa ja sisäpuolella. Ovatko ne vielä käynnissä? Onko ne tukossa pölyä? Puhdista se ja tarkasta puhaltimen liittimet. Jos fani on kuollut, järjestelmäsi jää nopeasti yläpuolelle ja jäätyy. Sinun täytyy saada korvaava tuuletin ja kytkeä se sisään.

Jos koneesi toimii ja jäätyy sitten, voi myös olla huono muisti. Tietokoneessa on sisäänrakennettu muistitesti. Kun käynnistät tietokoneen, syötä BIOS (yleensä F10 tai F12) ja suorita muistitesti ja katso, mitä se sanoo. Se kertoo, onko se mennyt huonoon, ja jos on, sinun on vaihdettava se. Siirry ratkaisevalle sivustolle oikea muisti koneellesi sekä muutamia hyvin kirjoitettuja ohjeita muistimoduulien poistamiseen ja uusien laitteiden käyttöönottoon.

Jos laitteesi käynnistyy, mutta saat virheen, joka liittyy puuttuvaan kiintolevyyn, kiintolevy on kaatunut. Sinun on hankittava uusi, laita se ja käynnistettävä Windows DVD- tai CD-levyltä (etsi Käynnistysasetukset, kun käynnistät tietokoneen ja napsautat kyseisen avaimen). Sitten sinun on yritettävä palauttaa tietoja rikkoutuneesta asemasta. Tämä on hieman monimutkaista ja asiantuntijoille parhaiten.

Jos kone käynnistyy, mutta käynnistyy uudestaan ​​käynnistyksen aikana uudelleen ja uudelleen, ohjelma saattaa olla syyllinen. Tämä on todella helppo korjata: käynnistä Windows DVD: ltä tai CD: ltä (uudelleen, tarkista Käynnistysasetukset, kun laite on ensin käynnistetty) ja valitse Korjaa tietokone ja sitten Käynnistyskorjaus. Windows korjaa käynnistysprosessin automaattisesti niin, että se toimii sujuvasti.

Jos ylläoleva ei toimi, käynnistä vikasietotilassa (tarkista nämä käynnistysvaihtoehdot uudelleen nähdäksesi kyseisen vaihtoehdon) ja siirry Ohjauspaneeliisi ja palaa viimeiseen palautuspisteeseen. Tämä tuo laitteen takaisin siihen tilaan, jossa se oli, ennen kuin äskettäinen sovellus on asennettu. Varmista ja suorita virus- ja vakoiluohjelmien skanneri, kun se palaa.

Jos koneesi ei käynnisty KAIKKI, tarkista edessä olevat valot. Ovatko he tulleet, vai onko kaikki kuollut? Jos se on ensimmäinen, se voi olla sinun monitorisi. Tarkista monitorin liitäntä rikkoutuneiden nastojen varalta ja tarkista, tulevatko näytön valot sammumaan. Sinun on ehkä vaihdettava näyttö kokonaan, ja tietokone saattaa olla kunnossa.

Jos tietokoneen etuosassa olevat valot eivät edes tule päälle, mutta näyttö näyttää toimivan, varmista, että kaikki virtajohtimet on kytketty oikein tietokoneeseen ja pistorasiaan. Jos kaikki näyttää kunnossa, näyttää siltä, ​​että virran nousu tai jokin muu syy on tappanut tietokoneesi.

NYT mitä teen?

Jos tietokoneesi on täysin kuollut eikä se käynnisty lainkaan, on olemassa hyvät mahdollisuudet, että kovalevysi on ehjä. Jos sinulla on toissijainen tai uusi kone, avaa kotelo ja siirrä vanha kovalevy uuteen koneeseen. Jos sinulla on uusi asema uudessa koneessa, sinun on varmistettava, että se käynnistyy vanhasta (ellei sinulla ole uutta uutta Windows-kopiota uudella koneellasi. Käytä sitten uudempia kovaa ajaa ensisijaisena). Kummassakin tapauksessa kaikki tiedostosi pitäisi olla siellä, kun uusi kone käynnistyy. Toivon mukaan!

ESTÄMÄÄRÄT TOIMENPITEET

Seuraavassa on muutamia vinkkejä estääksesi kaatumisen tapahtumasta tulevaisuudessa.

1. KÄYTÄ HYVÄ SURGE PROTECTOR
Virtapiirit aiheuttavat monia PC-kaatumisia. Varmista, että ylijännitesuoja tai teho-nauha on uudempi eikä se ole halvin, jota voit ostaa. Varmista, että kaikki on kytketty siihen eikä seinään.

2. Pidä tietokoneesi puhtaana
Tutustu täyden valikoiman kevätsiivouksen vinkkejä pitää koneen laitteiston ja ohjelmiston puhdas. Vaikka se ei ole enää keväällä.

3. RUN VIRUS JA SPYWARE-SCANNERIT
Äskettäin keskustelimme suosikki vakoilu- ja virustentorjuntasi . Tutustu suosituksiimme ja suorita skannaus säännöllisesti. Virukset, troijalaiset ja vakoiluohjelmat haluavat kaatua ja hidastaa koneesi. Älä anna heidän olla.

4. RUN REGISTRY REVIVER & DRIVER REVIVER
Rekisterikysymykset ja vanhentuneet ohjaimet voivat johtaa monien ohjelmistokokemusten ja Blue Screen of Death -työhön. Säännöllinen skannaus ja korjaus Registry Reviver -ohjelmistolla ja ohjaimen päivitykset Driver Reviverin avulla vähentävät kaatumisia ja parantavat koneesi toimintaa.

Onnea!

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta