Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Kuusi Tietoja Windows 8 sinun pitäisi tietääSix Facts About Windows 8 You Ought to Know

Tietoja Windows 8: sta – Microsoftin uusi käyttöjärjestelmä

Viime aikoina suuret uutiset ovat, että Microsoft on julkaissut konkreettisia kuvakaappauksia, videoita ja tietoja Windows 8: sta. Se on todella erilainen kuin tottumme. Olemme katsoneet videota ja me kiehutamme kaiken puolestasi.

Ensinnäkin, tässä on video, viitteenä. Katso, jos haluat, tai haluat vain lukea, valintasi:

//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p92QfWOw88I

Joka tapauksessa, tässä on kuusi Facts about Windows 8 sinun pitäisi tietää:

1. Windows 8 on kosketuskohtainen

Windows 8 on suunniteltu kosketusnäytön ja tablettien mielessä sekä hiirillä, jotka käyttävät hiiren eleitä (pyyhkäisyä jne.) Eikä yksinkertaista pistettä ja napsautusta. Kosketusnäytöt tulevat suosiollisiksi, mutta tällöin Win8: n täysi hyöty, näyttää siltä, ​​että kosketusnäyttö (tai Win8-tabletti) on hyvä sijoitus.

2. Windows 8 on tiilipohjainen

Kuvakkeiden tai luetteloiden sijaan Windows 8: ssä oleva aloitusnäyttö (ensimmäinen asia, jota näet) käyttää laattoja, nämä suuremmat neliöasiat, jotka näyttävät enemmän sovelluksen sisällä. Nämä laatat näkyvät ruudukossa. Ja tietysti niitä voidaan koskettaa. Laatat voidaan pyyhkiä sisään ja ulos, jotta ne ovat aktiivisia tai passiivisia. Olet ehkä kutsunut näitä widgettejä aiemmin.

3. Windows 8 on nopea

Windows 8 haluaa, että voit siirtyä sovellusten välillä nopealla nopeudella, pyyhkäisemällä tai käyttämällä hiiren tai näppäimistön komentoja. Usein monikäyttäjät haluavat siirtyä sovellusten välillä hyvin nopeasti. Tai jos haluat enemmän kuin samassa ruudussa, katso # 4.

Emme vielä tiedä, onko Windows 8: lla tiukempi CPU- tai RAM- vaatimuksia kuin Windows 7 . Niin hauska kuin video näytti, olisimme valmiita panostamaan, että se on vaikeampaa vanhemmalla tietokoneellasi.

4. Windows 8 -napsautukset

Toinen Windows 8: n uusi ominaisuus on nimeltään “Snap”. Kun pyyhkäise, jos haluat tuoda uuden sovelluksen keskittyä, jos pysäytät toisen sekunnin ajan, se napsahtaa nykyisen sovelluksen sivulle pienemmäksi versioksi. Voit sitten vaihtaa paikkoja suuremmalla sovelluksella, jos haluat, tai vetää pienempi sovellus ulos napsautuksesta.

5. Windows 8 on taaksepäin yhteensopiva

Windows 8 jatkaa vielä Win 7 -ohjelmia, ja ne näyttävät ja tuntuvat samalla tavoin kuin olet tottunut ja käyttöliittymä muuttuu keskimääräiseksi Windows 7 -käyttöliittymälle. Nämä vanhat sovellukset voidaan kuitenkin pyyhkiä sisään ja ulos, aivan kuten Windows 8. Se näyttää hieman hankalaa palata vanhanaikainen ulkoasu ja tunnelma Windows 7 ja ennen, niin monet käyttäjät haluavat käyttää Win 8 apps niin paljon kuin he mahdollisesti voivat.

6. Windows 8 on pois vuonna ’12 (ehkä)

Kaikki muistamme legendaariset viivästymiset Windowsin aikaisemmista versioista, joten tämä muunneltava uusi käyttöjärjestelmä voi tai ei saa tehdä sitä vuonna ’12. Riippumatta, ReviverSoft on täällä, kun se tekee, tuo sinulle uusimmat päivitykset blogistamme ja viimeisimmät Windows 8 -ohjelmistomme sovellukset.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta