Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Oletko edelleen käytössä Windows XP? – VarauduAre you still using Windows XP? – Prepare Yourself

Kuva: Gordon McAlpin

Jos luet tätä artikkelia, on mahdollista, että käytät edelleen Windows XP: tä tietokoneellasi.

Microsoft lopettaa Windows XP: n tuen huhtikuussa 2014 . Näyttää siltä kuin kaukana, vai mitä? Tämä on päivämäärä, jolloin Microsoft lopettaa virallisesti Windows XP -tuen. Jos on olemassa tietoturvaongelmia, korjaimia tai korjauksia, jotka on tehtävä XP: n jälkeen, liian huono – Microsoft on siirtynyt siihen mennessä. Tämä tekee XP: n vaaralliseksi ja lopulta käyttökelvottomaksi useimmille PC-käyttäjille.

Suuri ongelma tämän kanssa on, että ReviverSoft tunnistaa, että ihmiset haluavat jatkaa vanhojen tietokoneidensa käyttämistä ilman päivitystä. Ja useimmat vanhemmat tietokoneet pystyvät käsittelemään Windows XP: n, mutta eivät selkeästi pysty käsittelemään Windows Vista tai Windows 7.

Mitä tehdä?

On olemassa muutamia vaihtoehtoja, joita voit jatkaa huhtikuun 2014 jälkeen , kun tietokoneella on sen jälkeen.

1. Luotetaan kuljettajan Reviver ja haittaohjelmien suojaukseen

Vaikka Windows Update ei enää toimi XP: ssä tarkoituksenmukaisesti huhtikuun 2014 jälkeen, voit olla varma siitä, että Driver Reviver tulee sijaitsemaan enemmän kuin tarpeeksi. On hyvät mahdollisuudet, että useimmat parhaista haittaohjelmat, kuten Malwarebytes Anti-Malware , jatkavat Windows XP: n suojaamista loputtomiin, vaikka Windows Security Essentials todennäköisesti ei. Kun hyvä palomuuri on käytössä, Driver Reviver ja Malwarebytes, sinun on suojattava kaikista väärennetyistä tietoturvauhista, joita Microsoft ei enää korjaa.

2. Vaihda käyttöjärjestelmäsi

Tietokone ei todennäköisesti tue Windows Vistaa tai Windows 7: tä. Kaikki ei katoa. Katso yksi helppokäyttöisimmistä Linux-laitteistoista, kuten Ubuntu, joka on hyvin kuin Windows ja on suunniteltu kevyeksi ja toimii lähes millä tahansa tietokoneella. Se on myös erittäin helppo asentaa ja vie vain vähän oppimiskäyrää verrattuna siihen, mitä olet tottunut.

3. Edullinen päivitys + Windows 7

On mahdollista, että tietokoneesi voi todellakin pystyä käyttämään Windows 7: ta pienellä työllä laitteiston loppuun. Kokeile edullista videokorttia. Maksimoi RAM. Tutustu CPU: n poistamiseen ja korvaa se parhaalla, jota emolevy tukee. Jos mikään näistä ei ole järkeä, älä välitä tästä vaiheesta, mutta on todennäköistä, että tällaiset päivitykset eivät maksa mitään hyvästä elektroniikkakaupasta, ja ne voidaan suorittaa iltapäivällä. Sitten voit siirtyä Windows 7: een (tai Windows 8: een, koska se tulee ulos hyvin ennen vuotta 2014).

4. Uusi tietokone

Pidämme tätä viimeisenä keinona, mutta jos tarvitset uuden PC: n hankkimisen ennen huhtikuuta 2014, on olemassa hyvät mahdollisuudet, että se tulee jo Windows 7: n tai Windows 8: n kanssa, ja näitä kahta käyttöjärjestelmää tuetaan vuosien ja vuosien ajan. Kun kaikki muu epäonnistuu, tulevat todisteet muuttamalla kaikkea. Hyvä uutinen on, sinun ei tarvitse käyttää paljon koneen saamiseen, joka voi käyttää Win7 tai Win8 vain hienosti; ja voit palauttaa vanhan koneesi tekemään jotain muuta.

Minkälaista tapaa valitset, et ole Microsoftin edellä, kun päätät vetää pistokkeen Windows XP: ssä. Maailmassa on vielä miljoonia teitä, jotka käyttävät Windows XP: tä, ja se auttaa valmistautumaan.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta