Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Avaa PDFOpen a PDF

Joten mikä on PDF, joka tapauksessa? Se tarkoittaa Portable Document Format -muotoa, ja se on tiedostomuoto, joka on tarkoitettu luettavaksi alkuperäisessä muodossaan millä tahansa tietokoneella tai laitteella missä tahansa. Adobe Systemsin keksimät, PDF-dokumentit ovat melko yleisiä vakiotiedostoja, erityisesti asiakirjoihin, joissa on grafiikka ja erityinen muotoilu.

PDF-tiedoston avaaminen edellyttää erikoisohjelmistoa. Useimmat käyttäjät siirtyvät Adobe Readeriin , koska ne ovat ilmaisia. Monet ihmiset lukevat PDF-tiedostoja suoraan selaimellaan, ja Adobe tarjoaa myös ilmaisen laajennuksen kaikille selaimille, joiden avulla ne voivat tehdä niin. Itsenäisen Reader -sovelluksen lataaminen tuo automaattisesti plug-inin kaikkiin asennetut selaimet tai voit asentaa plug-in manuaalisesti siirtymällä selaimen laajennussivulle.

Nyt sanotaan, että haluat luoda tai muokata PDF-tiedostoja tai muuntaa PDF-tiedostomuodon. Voit ostaa Adoben kaupallisen ohjelmiston, Adobe Acrobatin, mutta se maksaa satoja dollareita. Paljon edullisempaa vaihtoehtoa tulee ystäviemme Nitrolla. Nitro Pro 7 on alle puolet Acrobatin kustannuksista. Siellä on myös ilmainen versio nimeltään Primo PDF, joka sisältää kevyen muokkauksen ja muuntamisen PDF: ksi.

Muista vapaista PDF-sisällöntuottajista pidän PDF995: stä , vaikka siinä on muutamia ponnahdusmainoksia ohjelmiston käytössä; se toimii erittäin hyvin yhdistämällä ja muuntamalla tiedostot PDF: ksi. Voit jopa tehdä pieniä muokkauksia olemassa oleviin PDF-tiedostoihin.

Jos käytät Microsoft Office 2007: ta, voit asentaa tämän lisäosan tulostettavaksi PDF-muotoon. Tämä on kätevä tapa kääntää Word-dokumentti sellaiseksi, joka on luettavissa eri koneilla. Office 2010 ja sen jälkeen tämä toiminto on sisäänrakennettu.

Useimmille meistä kuitenkin riittää PDF-tiedostojen lukeminen, ja sen vuoksi ilmainen Adobe Reader toimii hyvin.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta