Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

12 hyvää syytä päivittää Windows 812 Great Reasons to Upgrade to Windows 8

Valmis päivittämään Windows 8: een?

Kuva: Gordon McAlpin

Sinulla on tietokone, joka pystyy käyttämään Windows 8: ta. Mutta sinun pitäisi päivittää 26. lokakuuta? Tässä on 12 syytä, miksi kannattaa harkita päivitystä Windows 8:

Laajennettu huolto ja tuki
Windows XP: n mainstream (ilmainen) tuki päättyi 14. huhtikuuta 2009. Laajennettu tuki päättyy 8. huhtikuuta 2014. Tämän päivämäärän jälkeen Microsoft lopettaa tietoturvapäivitykset eli XP ei ole turvallinen käyttää. Ilmainen tuki Windows Vistalle päättyi huhtikuussa 2012 ja laajennettu tuki päättyy huhtikuussa 2017. Niille, jotka haluavat sekä tukea että turvallisuutta pitkään aikaan, on tärkeää pitää ajan tasalla Microsoftin uusimmalla Windows-versiolla.

Modern Look and Feel
Windows 8: n “Metro” -liitäntäpaneeli on radikaali muutos aikaisempaan versioon verrattuna ja on nyökkäys tabletin ja puhelimen välillä OSes – kirkkaat, selkeät painikkeet, painotus graafiseen tekstiin tekstin asemesta ja mahdollisimman vähän valikkoja. Tämä helppokäyttöisempi muotoilu on tarkoitettu kaikille ikäryhmille ja taitojoukkoille.

Microsoft Office 2013
Microsoft on ilmoittanut, että uusi Office-versio toimii vain Windows 7: n ja Windows 8: n kanssa. Myös vain Windows 8 -versio on Metro -tyyppinen. On hyvä saada uudet versiot tärkeistä sovelluksista, kuten Office, koska uusia ominaisuuksia ja tiedostomuotoja on otettu käyttöön, jotka eivät ole yhteensopivia vanhempien versioiden kanssa.
Office 2013: ssä on myös oletusarvoisesti SkyDrive-pilvipalvelun tiedostojen tallentaminen, joten asiakirjasi on helppo käyttää missä tahansa.

Metroversioiden muut sovellukset
Web-selaimet, kuten Google Chrome ja Mozilla Firefox ovat vain muutamia sovelluksista, jotka tulevat sisään Metro-mallissa. Ja tarvitset Windows 8: n käyttääksesi näitä uusia malleja. Ne, joilla on Windows 7 tai aikaisempi, jäävät vanhaan käyttöliittymään, joka luonnollisesti ei saa yhtä paljon huomiota ja voi jopa lopettaa lopulta.

Microsoft Office 2013 toimii vain Windows 7: ssä tai 8: ssa.

Laitteen yhteensovittaminen
Jos sinulla on Windows-tabletti tai Windows-puhelin, joka on valmistettu loppuvuodesta 2012, kertoimet ovat se, että Windows RT on Windows 8: n mobiiliversio. RT: n ulkoasu on lähes sama kuin Windows 8 ja sovellukset voivat synkronoida eri laitteiden välillä. Jos olet samanlainen käyttäjäkokemus kaikissa laitteissasi, tarvitset Windows 8: n.
Myös Windows 8: n “kojelauta” tai pääruutu on samanlainen kuin Xbox 360: n, ja se on ollut näin joulukuusta 2011 lähtien, joten monet konsolipelien pelaajat löytävät paljon perehtyneisyyttä.

Nopeampi käynnistysaika
Tämä kaavio osoittaa, että Windows 8: n kylmäkäynnistysaika (käynnistys sammumisesta lepotilasta tai tietokoneen nukkuminen) on huomattavasti pienempi kuin Windows 7: n. Jatkaminen lepotilasta tai unesta on myös erittäin nopeaa. Useimmat meistä haluavat aloittaa tietokoneemme ylös ja mennä nopeasti, ja Windows 8 tekee sen.

Se on halpa
Tammikuussa 2013, jos päivität Windows 8: n Windows 7, Windows Vista tai Windows XP, se on 40 dollaria. Se on huomattavasti halvempaa kuin aiemmat Windowsin päivitykset, joten on järkevää hyppää tarjoukseen, kun voit. Tämä mainos sisältää myös ilmaisen Windows Media Center -ohjelman lisäosan.

Tuki kosketusnäytöille
Jos sinulla on tai aikoo ostaa kosketusnäytön, se tehdään Windows 8: lle. Suuri laatta-pohjainen muoto tekstien valikkojen sijaan on helppo päästä mihin haluat mennä. Kosketusnäytön nestekidenäytön pitäisi laskea hintoja kysynnän kasvaessa, mikä tekee niistä useamman meistä helpomman vaihtoehdon.

Windows Store
Samalla tavoin kuin App Store tablet-laitteessa tai puhelimessa, Windows Store on integroitu Windowsiin ja voit ladata maksuttomia ja maksullisia sovelluksia, jotka asennetaan saumattomasti. Se on paljon käyttäjäystävällisempi tapa laajentaa Windowsia.

Nollaa ja päivitä
Windowsin uudelleenasennus voi olla hankala prosessi jo ennen. Windows 8 tarjoaa kaksi yhden napsautuksen ratkaisua: Nollaa ja päivitä . Nollaa poistaa kaiken tietokoneesta ja asentaa Windows uudelleen, palauttaen sen periaatteessa tehdasasetuksiin. Päivitä ylläpitää kaikki tietosi, asetukset ja sovellukset ja asentaa uudelleen Windowsin päälle. Mahtava.

Windows Store on integroitu Windows 8: een.

Windows to Go
Emme tiedä paljon tätä ominaisuutta vielä, mutta ilmeisesti voit tallentaa Windows 8 -version 32 GB: n tai suuremman USB-muistitikun päälle ja sisältää kaikki tärkeät asiakirjat ja asetukset sille. Sitten voit käyttää sitä kannettavia Windows-tietokoneita missä tahansa tietokoneessa Windows 7: n tai Windows 8: n kanssa ja tuoda kokemuksesi mukanasi. Tämä kuulostaa melko innovatiiviselta, emmekä voi odottaa kokeilla sitä.

Cloud Sync
Mainitsimme Office-ylläpidon tukipalvelut yllä, mutta Windows itse käyttää pilviä … synkronoi kaikki salasanasi ja asetukset, kun kirjaudut tietokoneeseen. Näin sinulla on useita tietokoneita, jotka kaikki synkronoidaan helposti. Ne, jotka käyttävät Google Chromea, tietävät, kuinka kätevä ominaisuus on.

Kolme syytä pitää kiinni päivityksestä Windows 8: een

On erityisiä tapauksia, joissa voit odottaa jonkin aikaa Windows 8: ssä. Tulet sinne lopulta, ei vain käynnistämispäivänä.

Windows Media Center ei enää sisälly
Jos pelaat paljon DVD- tai Blu-Rays-levyjä tietokoneesi kautta, sinun on tiedettävä, että Windows Media Center ei ole Windows 8: n mukana, mutta se on ostettava lisäosina. Jos kuitenkin ostat Windows 8: n päivityksenä ennen tammikuun 2013, saat Media Centeriä ilmaiseksi.

Suunnittelu saada uusi PC + Windows 8 myöhemmin
Vaikka ihmiset, jotka ostavat Windows 7 -tietokoneet tammikuun 2013 loppuun saakka, saavat Windows 8 -päivityksen 15 dollaria, voit odottaa, että hyvät Windows 8 -tietokoneet ovat saatavissa lokakuun lopulla tai marraskuussa 2012 aikaisintaan. Windows 8: n täysi hinta ei yleensä sisälly PC: n kustannuksiin, koska tietokoneen valmistaja ostaa käyttöjärjestelmän merkittävältä alennukselta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ostat tietokoneen, jossa on Windows 8, säästät rahaa.

Yritys ei anna sinulle
Usein yritykset odottavat jonkin aikaa ennen päivittämistä kaikkiin tietokoneisiinsa uusimpaan Microsoft-käyttöjärjestelmään. On olemassa yhteensopivuus-, testaus- ja turvallisuuskysymyksiä, ja yritykset voivat siirtyä hitaasti. Kaikki tämä tarkoittaa, että saatat jäädä kiinni nykyisestä Windows-versiostasi töissä vielä jonkin aikaa.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta