Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Run Toinen versio Windows käyttäminen VirtualBoxRun Another Version of Windows Using VirtualBox

On monia tapauksia, joissa haluat suorittaa toisen Windows-käyttöjärjestelmän käytännössä jo saamasi järjestelmän sisällä. Ehkä sovellus tai ohjain ei vain toimi Windows-järjestelmässä. Tai on yhteensopivuusongelma. Tai ehkä haluat testata jotain Windowsissa ilman täysimittaista asennusta. Tähän kohtaan tulee VirtualBox. Hanki se heidän verkkosivustoltaan .

Run Another Version of Windows Using VirtualBox
Napsauta sivupalkin Lataukset.

Ensinnäkin virtuaalikone on vain ohjelma, joka ajaa käyttöjärjestelmää toisen käyttöjärjestelmän sisällä – ja yrität tässä tapauksessa tehdä juuri sen. Muita vaihtoehtoja, kuten kaksoiskäynnistys – jossa valitset, minkä käyttöjärjestelmän tulee käynnistää, kun käynnistät tietokoneen – ovat parempia kuin jotkut. Toiset pitävät parempana virtuaalikoneen käytön mukavuutta ja helppoutta olemassa olevan käyttöjärjestelmän sisällä. Virtuaalikoneen käytön syistä ovat kyvyttömyys käyttää haluamiasi toimintoja nykyisessä käyttöjärjestelmässäsi – esimerkiksi Mac-käyttäjät voidaan usein nähdä Windowsin käyttävän virtuaalikoneessa ja päinvastoin – ja virtualisointi on myös nouseva tekniikka käytetään yrityksissä, kouluissa ja tietokeskuksissa.

Jos valitset IT-tukimyyjän, tiedät, että virtuaalikoneet ovat suosituimpia Mac- ja Linux-käyttäjien keskuudessa, vaikkakin siellä on paljon Windows-omistajia, jotka käyttävät sitä myös. Meille henkilökohtaisesti koimme fantastisen vastauksen ja ratkaisun Netzeniin, joka on yksi Ison-Britannian johtavista IT-tukipalvelujen tarjoajista ja jolla on toimisto Readingissä, Maidenheadissa ja Sloughissa . uk .

VirtualBox-vaatimukset

Voit suorittaa toisen Windows-version VirtualBoxilla hankkimalla itsellesi ohjelman, levyn käyttöjärjestelmän ja vain vähän aikaa. Ensinnäkin tukeeko prosessori virtualisointia? Jos se on, siinä ei todennäköisesti ole oletuksena päällä. Pääset BIOSiin ja ota virtualisointi käyttöön. Jos et näe vaihtoehtoa BIOS-järjestelmässä, et ehkä pysty suorittamaan virtuaalikonetta. Kun olet palannut normaalille työpöydällesi, käynnistä VirtualBox.

Nyt voimme todella aloittaa.

VirtualBox-ohjeet

Napsauta VirtualBoxissa Uusi . Nimeä käyttöjärjestelmä haluamallasi tavalla, mutta valitse Microsoft Windows for OS ja valitse Versio- valikosta mikä tahansa Windows-versio, jota aiot käyttää.

Run Another Version of Windows Using VirtualBox
Mitä valitset, jos aiot käyttää Windows 7 -käyttöjärjestelmää.

Tämän jälkeen sinun on määritettävä, kuinka paljon muistia aiot varata simuloidulle käyttöjärjestelmälle. Yleinen sääntö on, että tarvitset puolet RAM-muistista – joten jos sinulla on 2 Gt RAM-muistia, käytä 1 Gt, jos sinulla on 4, käytä 2 ja niin edelleen. Kun olet asettanut nimen ja muistin varauksen, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Sinun on määritettävä virtuaalinen kiintolevy virtuaalikoneelle käyttääksesi sitä. Sinulla on oltava vähintään 50 gigatavua käyttöjärjestelmän laajuuden selvittämiseksi, ja muista antaa itsellesi kuitenkin paljon tilaa, jonka haluat käyttämillesi ohjelmille ja käyttämillesi tiedostoille. Kiinnitä kiinteään kokoon johdonmukaisuuden vuoksi. Kun olet päättänyt, kuinka suuren virtuaalisen kiintolevyn pitäisi olla, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Virtuaaliaseman luominen vie paljon aikaa. Odota samalla, kun hankit asennuslevyn ja kirjoita tarvittavat vahvistusnumerot muistiin. Kun olet kerännyt kaiken, mitä tarvitset uuden Windows-asennuksen asentamiseen, odota vain kärsivällisesti, että virtuaalinen kiintolevy valmistuu. Se voi viedä puoli tuntia tai yli tuntia riippuen siitä, kuinka suuri olet päättänyt sen olevan.

Nyt sinun on siirryttävä asetuksiin. Yhteensopivuuden varmistamiseksi valitse EOble IO APIC emolevyn välilehdessä. Valitse prosessori-välilehdellä Ota PAE / NX käyttöön ja valitse kiihdytysvälilehdessä molemmat vaihtoehdot.

Kun olet tehnyt kaiken tämän – onnittelemme, olet valmis. Virtuaalikoneesi on luotu. Laita käyttöjärjestelmälevy, jonka aiot virtualisoida, tietokoneesi sisälle, aja virtuaalikone ja valitse levyasema. Huomaa, että jos sinulla on virallinen .ISO-levykuvatiedosto Windows-käyttöjärjestelmästä, voit käyttää sitä myös.

Kun olet tehnyt sen, käy läpi uuden virtuaalisen käyttöjärjestelmän asetukset normaalisti. Koska VirtualBox käyttää toista käyttöjärjestelmää, virtualisoitu käyttöjärjestelmä odottaa hiiren ja näppäimistön täydellistä hallintaa jatkuvasti. Napsauttamalla avointa ikkunaa, käyttöjärjestelmä hallitsee hiirtä ja näppäimistöä, mutta päästäksesi ulos, paina CTRL . Voit kuitenkin muuttaa tämän toiseksi avaimeksi asetuksissa. VirtualBox-ikkunan alaosassa näkyy muistutuksena aina, mitä näppäintä painetaan päästäksesi ulos siitä.

Hieno asia virtuaalisessa käyttöjärjestelmässä on, että jos se kaatuu, käynnistä kone vain uudelleen. Se ei vie koko tietokoneesi mukana. Onnea!

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta