Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Kymmenen syytä pitää kiinni Windows XPTen Reasons to Stick with Windows XP

Windows XP oli kerran Microsoft-käyttöjärjestelmien kallioperä. Vuodesta 2001 lähtien Windows XP on palvellut Windows-tietokoneen käyttäjää lähes kymmenen vuoden ajan – pisin kausi, jona yritys on tukenut käyttöjärjestelmää. 8. huhtikuuta 2014 – Microsoftin ennustettu päivämäärä WinXP: n loppuun – yritys on antanut XP-tuen lähes 12,5 vuoden ajan.

Ten Reasons to Stick with Windows XP
Windows XP on ollut käytössä jo yli vuosikymmenen ajan.

Tulla on tärkeä teknologisen kehityksen aika mobiililaitteilla. Microsoft kehottaa meitä sopeutumaan Windows 8: een. Mutta tämä käyttöjärjestelmä vaatii monia muutoksia, joista osa on olennaisia ​​tietotekniikan kannalta. Tässä on kymmenen syytä, miksi käyttäjät haluavat pysyä Windows XP: ssä:

 1. Jos se ei ole rikki, miksi se korjataan? Windows XP: ssä on vanhoja sovelluksia, joista tärkein on Office 2007. Monet käyttäjät eivät ole vielä hyväksyneet pilvipohjaisia ​​sovelluksia, joita edustaa Office 2007: n uudelleenliittäminen tilauspalvelutoimistoon 365. Tämän sovelluksen avulla voit käyttää Word-, Excel, PowerPoint ja OneNote pilvessä. Ne eivät ole koneellasi. Jos et ole tyytyväinen tähän, pidä kiinni Office 2007: sta ja XP: stä.

  Ten Reasons to Stick with Windows XP
  Office 2007 toimii hyvin Windows XP: ssä.

 2. WinXP: tä käyttävät edelleen monet yritykset, jotka ylläpitävät suuria tietokoneverkkoja. Nämä yritykset voivat käyttää tietokoneita, jotka ovat vähintään kolme vuotta vanhoja. Yhdistyneessä kuningaskunnassa 40 prosenttia yrityksistä käyttää edelleen Windows XP: tä, ja käyttöjärjestelmä ylläpitää suosittua käyttöä Kiinassa ja Euroopan unionissa. Yritykset, jotka päivittävät missä tahansa maassa, ovat kalliita hankkeita, joissa hankitaan uusia tietokoneita ja laitteita.
 3. Niille, jotka ovat hintatietoisia, WinXP on kohtuuhintainen, matala huoltojärjestelmä. Tällä tavoin yksilöt käyttäytyvät samoin kuin yritykset. Niin kauan kuin heidän tietokoneensa tarjoavat tehokasta palvelua WinXP: n kanssa, ne välttävät uusien tietokoneiden kustannukset.
 4. Windows 7 ja Windows 8 edellyttävät 1 GHz: n prosessoria ja 1 Gt: n RAM-muistia vähintään 16 Gt: n kiintolevytilaa. Windows XP voi käyttää vähintään 256 Mt RAM-muistia vähintään 1,5 Gt: n kiintolevyllä ja suositellulla 300 MHz: n prosessorilla tai noin neljänneksellä yhden gigahertsin.
 5. Useimmat tietokoneen käyttäjät tekevät yksinkertaisia ​​tehtäviä. He surffailevat verkossa, tekevät pikaviestejä ja tarkistavat sähköpostinsa, eikä heillä ole todellista tarvetta nykypäivän koneiden laskentatehoihin. Tekstin asiakirjan muokkaus ei vaadi teho-tietokonetta.
 6. WinXP rakennettiin luotettavaksi ja vakaalle alustalle, joka pystyi kommunikoimaan valtavan kuljettajaluettelon kanssa. Järjestelmä tunnistaa edelleen monenlaisia ​​tulostimia, hiiriä, näppäimistöjä ja monitoreja.
 7. Ei ole vielä osoitettu, että pöytätietokoneiden käyttäjät sopeutuisivat hybridi-käyttöjärjestelmään, kuten Windows 8, joka on suunniteltu kosketusnäytön monitorille.
 8. Kosketusnäytöt ovat kehittyneet matkapuhelimien hyväksymiseksi, mutta niillä on vielä aikaa mennä, ennen kuin ne osoittavat parannetun käytettävyyden hienosäädellyillä eleillä, jotka ovat riittävän intuitiivisia, jotta asiakirjojen muokkaus voidaan tehdä monitoreissa tai suuremmissa mobiileissa näytöissä.
 9. Kuluttajina me pyrimme seuraamaan strategioita, joita yritysmaailma mukauttaa ja rangaista. Yritykset epäröivät olla osa vaikeaa sisäänkäyntiä, jota uusi teknologia vaatii tasaamaan kaikki alkuvaiheen ongelmat teollisuuden muuttuviin tuotteisiin. Yritysympäristöissä voi olla vähemmän riskialtista odottaa Windows 8: n toisen version kehittymistä.
 10. Windows 8: n innovaatiot asettavat käyttäjät epävarmoihin, kartoittamattomiin vesiin ja voivat olla vääriä ja vääristyneitä sopeutuksia nykyaikaisuutemme vuoksi.

Ennen Windows 8: ta Apple oli tuonut markkinoille uuden teknologian suosituille tietokoneiden käyttäjille, ensin iPhonella ja pian iPadin jälkeen. Nämä tekniikat loivat uusia toimialoja ja markkinoita. Muutaman vuoden kuluttua on selvitettävä, tulevatko Microsoftin innovaatiot muuttumaan samalla tavalla. Tähän asti on aina Windows XP.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta