Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Ero Moderni ja Desktop Apps Windows 8The Difference between Modern and Desktop Apps in Windows 8

Windows 8 -käyttöjärjestelmän kokemus on jaettu kahteen sovelluksen perusominaisuuteen. Ensimmäinen on perinteinen työpöytäpohjainen sovellus, jossa sovellus on sama kuin Windows 7: n ja aiemmin käyttämät. Toinen vaihtoehto on kuitenkin täysin erilainen kuin mitä OS on aiemmin tarjonnut ja joka tunnetaan nimellä Modern, aiemmin nimeltään Metro.

Nykyaikaiset sovellukset näkyvät laatikoina Windows 8: n aloitusnäytössä, ja henkilön on vain napsautettava tai napautettava jotain laatoista palvelun käynnistämiseksi. Toistaiseksi yksilöt ovat olleet hieman hitaampia hyödyntämään näitä ominaisuuksia. Tilastollisesti vain 1,4 nykyaikaisia ​​sovelluksia käynnistetään päivässä pöytätietokoneella. Mitä kannettavin laite on, sitä useammin yksittäinen henkilö haluaa käynnistää modernin sovelluksen, vaikka kannettavan tietokoneen käyttäjä avaa tällaiset sovellukset 1,51 kertaa päivässä, kosketusnäytön kannettavan tietokoneen käyttäjä avaa jopa 2,22 kertaa päivässä ja tablet-käyttäjä avaa uusi Moderni sovellus 2,71 kertaa päivässä.

Tietenkin käyttäjä avaa vain kolme ohjelmaa päivittäin, joten tarkastelemalla Windows 8: n nykyisten sovellusten versioita työpöydän versiot ovat tärkeitä.

The Difference between Modern and Desktop Apps in Windows 8
Skype Windows 8: n uudessa käyttöliittymässä.

The Difference between Modern and Desktop Apps in Windows 8
Skype-standardi Desktop-versio.

Rajoitettu saatavuus

Windows 8 Metro -sovellukset on suunniteltu toimimaan kuten mobiilisovellukset, joita käyttäjä voi löytää älypuhelimellaan. Nämä sovellukset on suunniteltu pääsemään pieniin tietomääriin ja pysyvät kaukana tiedoston tiedoista, jotka eivät ole sovelluksen kannalta tärkeitä. Tämä pitää sovellukset mukavana ja reagoivana, mutta ne rajoitetaan myös pienempiin palveluihin.

Toisaalta perinteinen työpöytäsovellus on suurempi, pystyy käsittelemään enemmän tietoa ja voi saada laitteen ylläpitäjältä hyväksyntää muiden ulkopuolisten lähteiden tietojen saamiseksi. Pohjimmiltaan työpöytäversio on yleensä suurempi, tehokkaampi ja vaatii enemmän tietoja, mutta koska se tarvitsee tietoja useista paikoista, se perinteisesti vaatii vähän aikaa käynnistää ja ladata.

Juoksu samanaikaisesti

Nykyaikaisten ja työpöytäominaisuuksien sovelluksissa on kahta eri versiota. Nämä sovellukset eroavat kuitenkin toisistaan, sillä nykyaikainen sovellus on virtaviivaisempi eikä sillä ole yhtä paljon ominaisuuksia kuin työpöytäsovellus. Vaikka nämä ovat kahta erillistä sovellusta, ei ole hyvä ajatus käyttää molempia sovelluksia samanaikaisesti. Huolimatta siitä, että niillä on monia eri ominaisuuksia, nämä kaksi sovellusta käyttävät monia samat tiedostot ja resurssit asemaan.

Kun kaksi eri sovellusta kilpailee samojen tiedostojen kanssa käynnissä, tämä voi aiheuttaa yhden, ellei molemmat sovellukset kaatua, saa käyttöoikeusvirheitä tai vahingoittaa tallennettuja tiedostoja. Siksi on hyvä ajatus käyttää yhtä tai toista, muttei molempia.

Saatavuus

Metro-sovellukset ovat käytettävissä vain Windows 8 App Storen kautta. Nämä sovellukset ovat kaikki Windowsin hyväksymiä, ja yleensä parhaat sovellukset toimivat hyvin, eikä niillä ole minkäänlaista haittaohjelmia tai bloatware-ohjelmia. Kuitenkin, jos julkaisija katoaa koskaan Microsoftilta, sovellus voidaan poistaa kokonaan App Storesta, mikä tarkoittaa, että menetät päivitykset.

Työpöydän versiot ovat suurempia ja ne voi ostaa paikalliselta vähittäismyymälältä tai ladata kolmannen osapuolen verkkosivuilta. Tämä antaa sinulle paremman mahdollisuuden löytää haluamasi ohjelma. App Storen puuttuminen näille sovelluksille lisää kuitenkin haittaohjelmien asentamista sovelluksen kanssa.

Keskitetty sisältö

Nykyaikaiset sovellukset ovat sujuvampia versioita suuremmista työpöytäohjelmista. On mahdollista saada täsmälleen sama sovellus laatta-muodossa ja työpöydälle, mutta molemmat näyttävät hieman erilaisilta. Nykyaikainen sovellus on keskittynyt, sillä ei ole kaikkia työkalurivejä ja muita asetettuja ominaisuuksia, vaan siirtää sinut oikealle pisteeseen, jotta voit päästä sisään ja ulos.

Desktop-sovellus on kuitenkin suurempi, tarjoaa enemmän asetuksia ja ominaisuuksia ja antaa syvällisemmän kokemuksen. Se todella tulee alas, mitä käyttäjä mieltymykset ovat. Joskus työpöytäversiota tarvitaan, jos tarvitaan lisää säätö- ja muutostyökaluja ja muina aikoina tarvitaan virtaviivaista, moderni versiota, jotta pysyisivät kohteena ja tehtävissä.

Näihin kahteen erilaiseen sovellukseen liittyy monia erilaisia ​​ominaisuuksia. On olemassa aikoja, jolloin työpöytäversio on tarpeen, koska se on suurempi ja tarjoaa enemmän tietoa, kun taas nykyajan vaihtoehto on parempi, koska se keskittyy pienempään, virtaviivaan palveluun.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta