Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Asettaminen Multitouch Trackpads Windows 8Setting Up Multitouch Trackpads in Windows 8

Windows 8 on ensimmäinen tärkein käyttöjärjestelmä (OS) mille tahansa tietokoneelle, joka on suunniteltu erityisesti kosketuspohjaiseen laitteeseen. Windows 8 perustuu voimakkaasti aikaisempaan Windows Mobile -käyttöjärjestelmän julkaisuun, ja laattojen ja muiden näyttöjen voimakas hyödyntäminen helpottaa laitteen tietojen löytämistä. Vaikka uusi käyttöjärjestelmä on suunniteltu toimimaan kosketusnäytön laitteilla, kannettavat tietokoneet tarvitsevat silti ohjauslevyjä useiden valintojen tekemiseen. Tästä syystä on tarpeen tietää, miten muuttaa, ottaa käyttöön ja määrittää ohjauslevyn käyttö Windows 8 -tietokoneessa.

Muista myös, että alla olevat ohjeet ovat moderneille, multitouch-tyynyille, eivätkä toimi vanhojen ohjauslevyjen kanssa.

asetukset

Aloita avaamalla ohjauslevyasetusten pikakuvake Windowsin työpöydällä. Kun olet siellä, klikkaa vasemmalla olevasta Input- painiketta. Tämä tuo näppäimistön ja ohjauslevyn tiedot näkyviin. Tulo-välilehdellä sinun on siirrettävä liukusäädin joko päälle tai pois päältä, jotta Windows-tietokonejärjestelmän ohjauslevy voidaan ottaa käyttöön ja ottaa käyttöön. Tämä mahdollistaa trackpadin käytön ja mahdollistaa sen käytön tietokoneellasi.

Huomaa, että edellä mainitut ohjeet toimivat useimmissa ohjauslevyjen malleissa, mutta valmistajalla saattaa olla erilaiset määritysmenetelmät. Tarkista lisätietoja kannettavan tietokoneen käyttöoppaista.


Windows 8: n ohjauslevyn kokoonpano.

Ohjauslevyn eleitä

Voit myös muuttaa eleitä ohjauslevyllä sen mukaan, mitä haluat ohjauslevyn tekemällä. Samassa Asetukset-ikkunassa kuin edellä, ruudun yläosassa on kolme vaihtoehtoa: vieritysnopeus , kaksoisnapsauttamisnopeus ja osoittimen nopeus . Jos kosketuslevyn vieritysominaisuudet ovat liian nopeat tai liian hidas, voit muuttaa tätä ominaisuutta. Voit myös ohjata, kuinka nopeasti kosketuslevy kaksoisnapsautuu, ja kuinka nopeasti osoitin liikkuu ja reagoi eleihisi Osoitinnopeus-asetuksella.

Sormenjärjestelyjä

Yksi sormenjärjestely

Sieltä näytön vasemmalla puolella voit muuttaa yhden sormen, kahden sormen, kolmen sormen ja neljän sormen eleitä. Yhden sormen eleillä sinulla on mahdollisuus napauttaa, vetää ja pudottaa ja vierittää. Voit joko valita tai poistaa valinnan näistä vaihtoehdoista sen mukaan, mitä haluat laitteen kanssa ja mikä on mukavaa. Vetämällä ja pudottamalla ja vierittämällä ominaisuuksilla on myös muita asetuksia, joita voit muuttaa, jotka sijaitsevat listojen oikealla puolella.

Kaksi sormenjärjestelyä

Kahden sormen eleillä sinulla on mahdollisuus napauttaa, vierittää, zoomata sisään ja ulos ja kiertää. Jälleen vain tarkistaa, mitä ominaisuuksia teet ja et halua. Napautus- ja vieritysominaisuuksilla on lisäksi lisäasetuksia, jotka on lueteltu asetusten oikealla puolella, jos haluat lisää lisävarusteita.

Kolme ja neljä sormenjärjestelyä

Kolmen sormen ja neljän sormen vaihtoehdoissa on käytettävissä vain yksi ominaisuus. sekä kolmen että neljän sormen vaihtoehdoilla on pyyhkäisyominaisuus, joka voidaan konfiguroida päälle ja pois päältä riippuen halutusta.

Jos olet havainnut, että nämä ominaisuudet eivät ole tällä hetkellä Windows 8 -tietokoneessa (ainakin ne kaikki), sinun on ladattava uusimmat Elan- tai Synaptics-ohjaimet tietokonejärjestelmään. Kun olet ladannut ohjaimen tietokoneeseesi, sinun on vain seurattava asennusohjeita asennuksen loppuun saattamiseksi ja odota, että tietokone käynnistyy uudelleen. Sitten voit muuttaa Windows 8: n ohjauslevyn kokoonpanoa ja alkaa käyttää laitteistoa, kun haluat käyttää sitä.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta