Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten ratkaista (0xc000007b) ei onnistunut käynnistäminen ErrorHow to solve the (0xc000007b) Unable to Start Error

Ei voi käynnistää oikein virhe on sovellusongelma Windows-ympäristössä, ja se voi olla turhauttavaa ongelmaa. Mutta se ei välttämättä tarkoita maailman loppua – tai kyseisen sovelluksen loppua. Saattaa olla useita syitä, miksi saat virheen, kun yrität suorittaa ohjelman, ja muutamalla yksinkertaisella vianmääritysvaiheella sinun pitäisi olla hyvä tapa ratkaista ongelma.

Mikä virhekoodi todella tarkoittaa

Tämä virhekoodi viittaa virheelliseen kuvamuotoon. Kuitenkin virhekoodi tarkoittaa yleensä, että yrität suorittaa ohjelman, joka on tarkoitettu toimimaan 64-bittisen Windows-käyttöjärjestelmän kanssa mutta että sinulla on vain 32-bittinen käyttöjärjestelmä. On olemassa muutamia muita syitä, miksi näin voi tapahtua, varsinkin jos tiedät, että sinulla on 64-bittinen käyttöjärjestelmä tai olet kyennyt käyttämään ohjelmaa menneisyydessä. Seuraavassa on muutamia vianetsintävaiheita, joita voit seurata.

Vianmääritysvirhe (0xc000007b) Ohjelmat, jotka olet suorittanut ennen

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on yrittää käynnistää tietokone uudelleen. Vaikka tämä tuntuu siltä, ​​kuin se on aivan liian yksinkertainen askel todella töihin, olisit yllättynyt, kuinka monta kertaa se todella. Jos olet käynnistänyt tietokoneen uudelleen ja et vieläkään lataa sovellusta, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.
Yritä poistaa ohjelma ja asentaa se uudelleen. Tämä ratkaisu toimii erityisen hyvin, kun olet onnistunut suorittamaan ohjelmaa aiemmin, mutta jotkut eivät enää pysty siihen. Virhekoodia ei voi käynnistää oikein, koska virus on vioittanut tai poistanut joitain tietokoneesi tiedostoja ja on huomannut, että kyseinen sovellus antaa sinulle virhekoodin tunnistamaan ongelman. Tietenkin, jos sinulla on virus tietokoneellesi, sinun täytyy myös korjata se tai käytät samoja tai samankaltaisia ​​ongelmia muiden sovellusten kanssa.

Kuinka poistaa sovellus

Voit poistaa ohjelmiston asennuksen valitsemalla Käynnistä> Ohjauspaneeli ja valitsemalla Classic View ja valitsemalla Lisää tai poista sovellus (Windows XP) tai Ohjelmat ja toiminnot (Windows 7 ja 8).

Accessing the Control Panel
Ohjauspaneelin käyttö Windows Vistassa tai 7: ssä
Tällöin esitellään luettelo tietokoneellasi asennetuista sovelluksista. Voit valita haluamasi asennuksen ja valita “Uninstall”

Add-remove programs
Luettelo asennetuista sovelluksista Windows 8: ssa

Vianmääritysvirhe (0xc000007b) uusille ohjelmille

Virhekoodia ei voi käynnistää oikein heti kun olet asentanut uuden ohjelman. Jos näin on, sinun on ensin varmistettava, että sinulla on oikea versio Windows-ympäristöohjelmasta. Joskus 64- ja 32-bittiset versiot ovat samat, mutta ohjelmista, jotka eivät ole, haluat tarkistaa järjestelmän varmistaaksesi, että sinulla on 64-bittinen versio. Voit tehdä tämän siirtymällä Ohjauspaneeliin (noudattamalla edellisissä vaiheissa lueteltuja vaiheita) ja avaamalla sitten “Järjestelmä” -vaihtoehdon. Laatikko kertoo, onko sinulla 64- tai 32-bittinen Windows-versio, jos tarkastelet rivin, joka sanoo “Järjestelmätyyppi”.

32 or 64 bit Operating System
Miten kertoa, onko käytössä 32- tai 64-bittinen käyttöjärjestelmä
Jos tämä ei näytä olevan ongelma, sinun kannattaa kokeilla sekä käynnistää tietokone uudelleen että poistaa ohjelma ja asentaa se uudelleen. Jostain syystä asennus ei ehkä ole onnistunut loppuun ja uudelleenasennuksen pitäisi korjata se.
Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, asennuksessa saattaa olla vioittuneita tiedostoja, ja sinun täytyy yrittää löytää toinen kopio tai ottaa yhteyttä kyseisen ohjelman myyjään, jotta heitä neuvotellaan seuraavasta vaiheesta.
Palautelevyn käyttö vianmääritykseen

Jos sinulla on WIndows XP, napsauta START ja sitten RUN ja kirjoita CMD, jossa kohdistin on. Musta lohko tulee esiin ja voit kirjoittaa komennon CHKDSK / R. Jos käytät WIndows 7: tä tai Windows 8: ta, voit kirjoittaa CMD: n hakukenttään, kun painat aloitusta. Kun olet kirjoittanut komennon CHKDSK / r ja painanut Enter, se pyytää sinua vahvistamaan. Siirry eteenpäin ja vahvista tietokone uudelleen. Tarvitset todennäköisesti käyttöjärjestelmäsi tai palaat levyn, kun tietokone käynnistyy uudelleen. Tämä saattaa korjata virheellistä käynnistysohjelman epäonnistumista.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta