Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas AGP kelpaa Access Blue Screen of Death ErrorA Guide to the AGP INVALID ACCESS Blue Screen of Death Error

“AGP INVALID ACCESS” BSOD-virhe (Blue Screen of Death) saattaa ilmetä, kun GPU (Graphics Processing Unit) tai kuvankäsittelyn nopeuttava visuaalinen käsittelylaite on tehnyt luvattoman manipuloinnin tai muutoksen AGP (Accelerated Graphics Port) -muistiin . Se on vika tai ongelma asennetulla näytönohjaimella tai vanhentunut BIOS (Basic Input / Output System). Useimmissa tämän BSOD-virheen tapauksissa asennettu videoohjainta ei ole testattu oikein tai se on allekirjoittamaton.

Tämä BSOD-virhe tai Windows Stop -viesti johtaa tallentamattomien asiakirjojen menetykseen ja kehottaa käyttäjää käynnistämään järjestelmän uudelleen. Jos uusi laite on asennettu ennen BSOD-virheen ilmenemistä, tämän laitteen poistaminen yleensä ratkaisee ongelman.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “AGP_INVALID_ACCESS” ja “Windows STOP 0x00000104”, joka kertoo käyttäjälle, että järjestelmä on havainnut virheellisen AGP-muistin käytön.

“AGP INVALID ACCESS” BSOD-virhe liittyy aina videolaitteeseen tai asennettuun laiteohjaimeen. Tämän BSOD-virheen korjaamiseksi sinun on tarkistettava yhteensopivuusongelmat videolaitteen, ohjaimen ja näyttösovittimen välillä. Voit tehdä tämän tarkistamalla laitteistomallin ja näiden sivustojen virallisilla sivustoilla annetut tiedot. Voit myös tarkistaa Nvidia- ja Intel-näytönohjainten latauskohteet ohjaimen yhteensopivaan versioon. Voit päivittää ohjaimen tai asentaa version, joka on yhteensopiva järjestelmän ja asennettujen laitteiden kanssa.

On myös mahdollista, että BSOD-virhe johtuu viallisesta laitteistosta, jota voit tarkistaa käyttämällä laitteistohäiriöohjelmistoa.

Jos BSOD-virhe johtuu vanhentuneesta BIOS-ohjelmasta, tarkista tietokoneen valmistajalta saadaksesi uusimman BIOS-version. Jos ongelma jatkuu BIOS-päivityksen jälkeen, BSOD-virhe voi johtua parametriasetuksista, jotka johtavat CPU: n ja muistin asetusten ylikellottamiseen.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta