Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas APP POSITIOINTI alustus epäonnistui Blue Screen of Death ErrorA Guide to the APP TAGGING INITIALIZATION FAILED Blue Screen of Death Error

“APP TAGGING INITIALIZATION FAILED” BSODin (Blue Screen of Death) virhe ilmestyy näytölle Windowsin alustusprosessin aikana, ja se johtuu todennäköisesti vioittuneesta tai puuttuvasta laiteajurista tai viimeksi asennetusta viallisesta laitteesta. Tämä tarkoittaa, että sovelluksen alustus on epäonnistunut, kun käyttöjärjestelmä lataa sitä. Tämä virhe ilmenee yleensä, kun laiteohjain on vioittunut, se on asennettu väärin tai sitä ei päivitetä.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “APP_TAGGING_INITIALIZATION_FAILED” ja “Windows STOP 0x0000010A”. Se näyttää virheilmoituksen, joka ilmoittaa käyttäjälle, että se on päättynyt estämään järjestelmän vahingoittuminen.

Jos haluat korjata “APP TAGGING INITIALIZATION FAILED” BSOD -virheen, sinun on tarkistettava äskettäin asennettuja ohjaimia, erityisesti videolaitteita ja piirisarjoja. Tarkista asennettu ajuri varmistaaksesi, että se on yhteensopiva järjestelmän ja asennetun näyttösovittimen kanssa. Voit tehdä tämän osoitteessa virallisia ladattavia sivustoja esimerkiksi Intel-, Nvidia- ja AMD-verkkosivustoille. Vertaa asennettuja ajureita uusimmalla päivitetyllä versiolla mistä tahansa näistä latauskohteista ja tarvittaessa päivitä ohjain tai asenna uusi versio.

Tämä BSOD-virhe voidaan myös ratkaista asentamalla ohjelmistopäivitykset ja korjaustiedostot, mukaan lukien Windowsin muut kuin kriittiset päivitykset. Voit tehdä tämän käyttämällä selaimen Windows Update -palvelua varten ja noudattamalla korjaustiedostojen asennusohjeita ja ohjeita.

Jos BSOD-virhe ilmestyy välittömästi uuden laitteen asennuksen jälkeen, sammuta tietokone, irrota laite ja käynnistä järjestelmä uudelleen. Voit myös ratkaista tämän ongelman palaamalla Windowsin aiempaan pisteeseen, jonka voit tehdä avaamalla Järjestelmän palautusprosessi Ohjauspaneelista. Avaa Ohjauspaneeli ja kirjoita sitten komento-järjestelmän palautus valintaikkunaan. Seuraa ohjeita, jotka näkyvät valintaikkunassa, jotta voit asentaa viimeisen hyvän järjestelmän kokoonpanon.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta