Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas Fatal ERROR Blue Screen of Death ErrorA Guide to the FATAL SYSTEM ERROR Blue Screen of Death Error

Virhe “FATAL SYSTEM ERROR” BSOD (Blue Screen of Death) saattaa ilmetä Windows XP: n alustusprosessin aikana. Tämä virhe ilmenee normaalisti, kun käyttöjärjestelmä ei löydä laiteajuria (SYS-tiedosto) tai jos olemassa oleva tiedosto on vioittunut tai vahingoittunut. Tätä virhettä kutsutaan useissa tapauksissa järjestelmän kaatumisena, jolloin järjestelmä pysähtyy epävarmojen käyttöolosuhteiden vuoksi. Tämä tarkoittaa, että vaaditun laiteajurin asentaminen tai vioittuneen tiedoston korvaaminen voi ratkaista tämän BSOD-virheen.

Joissain tilanteissa tämä BSOD-virhe voi johtua vioittuneesta tai puuttuvasta User32.dll-tiedostosta, joka on Windows XP -käyttöjärjestelmän ydinprosessi, joka muodostaa käyttöliittymän asennetuilla laitteilla. Tämän DLL-tiedoston toiminnot käsittävät standardin prosesseja koskevat ikkunanhallintatyökalut, käsittelevät hiiren ja näppäimistön käyttäjän panoksia, näytetään ja hallitaan hiiren osoittimen kohdistinta ja muita prosesseja, jotka liittyvät käyttäjän syötteisiin ja standardiohjauksiin.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “FATAL SYSTEM ERROR” ja “Windows STOP0xC000026C” tai “Windows STOP0xc0000221 [Laiteohjain ei voi ladata] Driver_Name”, jossa Driver_Name on virheen aiheuttanut laiteajuritiedosto. Jotkut Windows XP: n käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän BSOD-virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana seuraavasti:

VÄÄRÄINEN JÄRJESTELMÄVIRHE

Korjaa “VÄÄRIN JÄRJESTELMÄVIRHE” BSOD-virhe, selvitä, kumpi näistä todennäköisistä tilanteista on saattanut aiheuttaa virheen. Jos virhe johtuu puuttuvasta tai vahingoittuneesta laiteohjaimen tiedostosta, asenna tai vaihda tiedosto avaamalla Windows XP Recovery Console. Voit tehdä tämän asettamalla Windows XP: n CD-levyn CD- tai DVD-asemaan käynnistämällä tietokone uudelleen ja painamalla R-painiketta “Welcome to Setup” -näytön ilmestymisen jälkeen. Kun komentokehote ilmestyy, kirjoita CD windows \ system32 \ drivers ja noudata kehotteita nimetäksesi vahingoittuneen ohjaustiedoston uudelleen. Jos puuttuva ohjaustiedosto on, noudata kehotteita, joiden avulla laiteajuri kopioidaan Windows XP: n CD-levyltä Drivers-kansiolle.

Jos virhe aiheutuu vioittuneesta tai puuttuvasta User32.dll-tiedostosta, noudata Windows XP: n palautuskonsolin avaamista koskevia ohjeita ja kirjoita sitten CD-ikkunat \ system32, kun komentokehote ilmestyy, paina ENTER-näppäintä ja kirjoita sitten ren user32.dll user32.bak ja paina ENTER, jos haluat nimetä uudelleen DLL-tiedoston.

Kun olet suorittanut jonkin näistä kahdesta menettelystä, kirjoita exit ja paina sitten ENTER-näppäintä. Poista Windows XP: n CD-levy asemasta ja käynnistä tietokone uudelleen. Jos et pysty korjaamaan virhettä, sinun on ehkä suoritettava korjausasennus tai järjestelmän päivitys.

Jos nämä kaksi ratkaisua eivät korjaa ongelmaa, voit yrittää myös painaa F8-näppäintä, kun tietokone käynnistyy, ja valitse Lisäasetukset ja sitten Viimeisin tunnettu konfigurointi . Tämä käynnistää tietokoneen viimeisen tunnetun kokoonpanon avulla (tämä on järjestelmäpalautus, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa tiedostoihisi).

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta