Miten voin poistaa tai poistaa Battery Optimizer?How do I uninstall or remove Battery Optimizer?

Windows XP tai 2000:

Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse luettelosta Battery Optimizer> napsauta Poista-painiketta> Poista ohjelma noudattamalla näytön ohjeita

Windows Vista, Win 7 tai uudempi:

Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Poista ohjelman asennus> Etsi ja valitse luettelosta Battery Optimizer> napsauta Poista-painiketta> Poista ohjelma noudattamalla näytön ohjeita

Vaihtoehtoisesti voit poistaa Battery Optimizer -ohjelman ohjelmavalikosta:

Käynnistä> Kaikki ohjelmat> ReviverSoft> Battery Optimizer> Poista Battery Optimizer.

Onko sinulla vielä ongelmia?

Lue lisäohjeita Poista asennusoppaastamme