Miten voin päivittää uusimpaan versioon Battery Optimizer?How do I upgrade to the latest version of Battery Optimizer?

Varmistaaksesi, että saat täyden hyödyn Akun optimoijan uudesta versiosta ja kaikista sen lisälaitteista, sinun on ensin poistettava tietokoneellesi asennettu versio ennen uuden version asentamista.

Päivitysvinkit:

VAIHEET PARISTON VAIHTOEHTOISEN PARISTON POISTAMISEKSI

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Valitse Kaikki ohjelmat
  • Etsi ja avaa ReviverSoft-kansio.
  • Etsi ja avaa Battery Optimizer -kansio (tämä on ReviverSoft-kansiossa)
  • Valitse Poista akun optimoija -asetus
  • Noudata kehotteita, jotta voit poistaa Battery Optimizerin vanhan version onnistuneesti.

Kun olet asentanut Battery Optimizerin vanhan version onnistuneesti, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version.

KLIKKAA TÄSTÄ LATAA UUSI VERSIO

VAIHEET PARISTON UUDEN VERSION ASENTAMISEKSI

• Avaa tai suorita juuri lataamasi Battery Optimizer -asennustiedoston (BatteryOptimizerSetup.exe) uusi versio.
  • Asenna Battery Optimizerin uusi versio noudattamalla näytön ohjeita
  • Tuote toimii automaattisesti asennuksen jälkeen.

Onnittelut! Olet nyt päivittänyt uusimpaan Battery Optimizer -versioon.