Kuinka rekisteröin Driver Reviverin voidakseni ladata ja asentaa ajuripäivityksiä?How do I register Driver Reviver, to download and install the driver updates?

Jos haluat aktivoida Driver Reviver -ohjelman tietokoneellesi, sinun tarvitsee vain kopioida käyttöoikeuskoodi, liittää se ohjelmiston aktivointiikkunaan ja aktivoida sen avata kaikki toiminnot. Aloita noudattamalla alla olevaa vaiheittaista ohjetta:

1. Avaa Driver Reviver

2. Napsauta Driver Reviver -valikon yläpalkissa olevaa avaimen muotoista ” Register ” -kuvaketta

DR_activate_1

3. Napsauta tekstiä, jossa on teksti ” Napsauta tätä näppäilemällä ”. Tämä tuo esille uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä ”Lisenssikoodi”

DR_activate_2

4. Avaa nyt ostokuitti, jonka olet saanut heti ostoksen jälkeen. Näet tässä sähköpostiviestissä määritellyt käyttöoikeuskoodisi. Valitse ensin ”Lisenssikoodi” ja kopioi sitten teksti (valitse teksti ja pidä CTRL-näppäintä alhaalla ja paina C-näppäintä. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainiketta ja valita Kopioi. teksti sinulle)

5. Seuraavaksi sinun on palattava Driver Reviver -ohjelmaan ja sijoitettava kohdistin tekstikenttään Lisenssikoodin vieressä ja klikkaa Liitä- painiketta. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainiketta ja valita Liitä-vaihtoehdon tai pidä CTRL-näppäintä painettuna ja liittää lisenssikoodi painamalla V-näppäintä.

DR_activate_3

6. Kun olet onnistuneesti kopioinut ja liittänyt lisenssikoodin tuotteeseen, sinun tarvitsee vain klikata painiketta Register Driver Reviver Now .

Onnea! Olet rekisteröinyt tuotteen. Huomaat, että ”Rekisteröidy” -kuvake ei enää näy ylävalikkopalkissa. Voit nyt tarkastella lisenssin tietoja napsauttamalla ylävalikkopalkin Asetukset-painiketta ja valitsemalla Lisenssi-välilehden.

Nauti Driver Reviverin käytöstä!