Mitä ovat ohjaimet ja miksi minun kannattaisi käyttää Kuljettajan Reviver?What are Device Drivers and why should I use Driver Reviver?

Laiteajuri, joka tunnetaan myös tietokoneajurina, on ohjelma, joka ohjaa tiettyä tietokonetyyppistä laitetta. Se yksinkertaistaa ohjelmointia toimimalla kääntäjänä laitteistolaitteen ja sen käyttävien sovellusten tai käyttöjärjestelmien välillä. Ajurit ovat laitteistosta riippuvaisia ​​ja käyttöjärjestelmäkohtaisia.

Miksi minun täytyy pitää laiteajurit päivitettynä?

Jos sinulla on tietokone, joka on vähintään muutama kuukausi, on todennäköistä, että sinulla on ajureita, jotka ovat peräisin tietokoneen laitteiston valmistusajankohdasta tai paljon aikaisemmin. Kriittiset ohjaimet, kuten ääniohjaimet ja videon ohjaimet, saattavat vaatia viimeisimpiä päivityksiä käsitellä erilaisia ​​häiriöitä, virheitä, suorituskykyä ja muita luotettavuusongelmia.

Vanhemmilla kuljettajilla on aina kysymys luotettavuudesta ja sen epäonnistumisesta ylläpitää odotettua suorituskykyä. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä siihen, miksi tietokonelaitteistot ja laitevalmistajat julkaisevat päivityksiä alkuperäisiin laiteohjaimiin. Vanhemmat tietokonelaitteet voivat kokea tuoreen elämänvuoron uusimmilla laiteajurilla; että laite toimii odotetulla tasolla.

Nykypäivän tietokonelaitteisto etenee nopeasti ja tarjoaa huipputekijöitä, mutta saatat myös huomata, että ohjaimet ovat liian vanhat, jotta hyödyllisiä ominaisuuksia voidaan hyödyntää useilla laitteilla.

Lisätietoja:

Laiteajurit Vs. Driver Reviver