Mitä ovat ohjaimet ja miksi minun kannattaisi käyttää Kuljettajan Reviver?What are Device Drivers and why should I use Driver Reviver?

Laiteohjain, joka tunnetaan myös tietokone kuljettaja on ohjelma, joka ohjaa tietyn tyyppinen laite, joka on liitetty tietokoneeseen. Se yksinkertaistaa ohjelmointi toimimalla kääntäjä välillä laitteen ja sovellusten tai käyttöjärjestelmissä, jotka käyttävät sitä. Kuljettajat ovat laitteisto-riippuvaiset ja käyttöjärjestelmän-erityinen.

Miksi minun täytyy pitää minun laiteajurit päivitetty?

Jos sinulla on tietokone, joka on vähintään muutaman kuukauden vanha, mahdollisuudet ovat saatat ottaa ohjaimet vuodelta valmistuksen tietokoneen laitteiston tai paljon aikaisemmin. Kriittinen kuljettajat kuten ääniohjaimet ja näytönohjaimia, voivat vaatia uusimpia päivityksiä käsitellä eri glitches, bugeja, suorituskyky ja muiden luotettavuutta kysymyksiä.

Jossa vanhempia kuljettajia, on aina kysymys luotettavuudesta ja siitä, ettei pysyä odotettu suoritustaso. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi tietokonelaitteet ja laitevalmistajat pitävät vapauttaa päivityksiä alkuperäisen laiteohjaimet. Vanhempi tietokone laitteet voivat kokea tuoretta elinvoimaa kanssa uusimmat laiteajurit; varmista laitteiston suorittaa odotettuun tasolle.

Nykypäivän tietokoneet etenee nopeasti ja tarjoavat ylin ominaisuuksia, saatat löytää myös, että ohjaimet ovat liian vanhoja, jotta hyödyllisiä ominaisuuksia eri laitteita.

Lisätietoja:

Laiteohjaimet Vs. Kuljettajan Reviver