Mitä ovat ohjaimet ja miksi minun kannattaisi käyttää Kuljettajan Reviver?What are Device Drivers and why should I use Driver Reviver?

Laiteohjain, joka tunnetaan myös nimellä tietokoneohjain, on ohjelma, joka ohjaa tietyntyyppistä laitetta, joka on liitetty tietokoneeseen. Se yksinkertaistaa ohjelmointia toimimalla kääntäjänä laitteiston ja sitä käyttävien sovellusten tai käyttöjärjestelmien välillä. Ohjaimet ovat laitteistokohtaisia ja käyttöjärjestelmäkohtaisia.

Miksi minun on pidettävä laiteajurit ajan tasalla?

Jos sinulla on tietokone, joka on vähintään muutama kuukausi, on todennäköistä, että sinulla on ajureita, jotka ovat peräisin tietokoneen laitteiston valmistusajankohdasta tai paljon aikaisemmasta. Kriittiset ohjaimet, kuten ääni- ja video-ohjaimet, saattavat vaatia viimeisimmät päivitykset erilaisten häiriöiden, virheiden, suorituskyvyn ja muiden luotettavuusongelmien korjaamiseksi.

Vanhempien kuljettajien kohdalla on aina kysymys luotettavuudesta ja sen epäonnistumisesta pysyä odotettujen suorituskykyjen tasolla. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi tietokone- ja laitevalmistajat julkaisevat päivityksiä alkuperäisiin laiteajureihin. Vanhemmilla tietokoneilla voi olla uusi elämä uusimpien laiteohjainten kanssa varmista, että laitteisto toimii odotetulla tasolla.

Nykypäivän tietokonelaitteistojen edetessä nopeasti ja tarjoamalla huippuluokan ominaisuuksia, saatat myös huomata, että ohjaimesi ovat liian vanhoja mahdollistamaan hyödyllisiä ominaisuuksia useille laitteille.

Lisätietoja:

Laiteohjaimet vs. Kuljettaja Reviver