Miten voin muokata Duplicate File Finder-asetuksia?How do I edit the Duplicate File Finder settings?

Kun käytät Duplicate File Finder -ohjelmaa, sinun kannattaa valita kaksoiskappaleiden vähimmäiskoko ja syöttää kansiot, jotka Duplicate File Finder jättää huomiotta haun aikana.

1. Valitse MacReviver- valikosta Asetukset …
  2. Napsauta Kopiot- kuvaketta.
  3. Anna tiedoston vähimmäiskoko ja valitse avattavasta valikosta koon mitta (tavuista teratavuihin).
  4. Napsauta + syöttääksesi uuden kansion, jonka Duplicate File Finder ohittaa. Tai valitse olemassa oleva kansio ja poista se luettelosta painamalla -.