Miten voin aktivoida tai rekisteröidy PC Reviver tietokoneella?How do I activate or register PC Reviver on my computer?

PC Reviverin aktivointi on nopeaa ja helppoa! Tarvitset vain voimassa olevan lisenssikoodin ohjelman aktivoimiseksi (rekisteröimiseksi).

Aloita katsomalla tämä nopea PC Reviver -aktivointi- ja -käyttövideo alla:

(TAI)

Aktivoi ohjelma noudattamalla tätä helppoa vaiheittaista ohjetta:

• Ensimmäinen vaihe on kopioida lisenssiavain tai -koodi. Paras tapa tehdä tämä on valita lisenssikoodi osoittimella (napsauttamalla ja vetämällä sen poikki) ja napsauta sitten hiiren oikealla painikkeella valittua koodia ja valitse ”Kopioi”. Voit myös kopioida koodin painamalla CTRL- ja C-näppäimiä yhdessä.
  • Avaa seuraavaksi PC Reviver ja napsauta (?) -painiketta aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa. Valitse Aktivoi lisenssi .

• Napsauta seuraavaksi avautuvassa ikkunassa ”Liitä lisenssiavain” -linkkiä liittääksesi lisenssiavaimesi (tai napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Liitä) ja napsauta sitten Napsauta Aktivoi nyt suorittaaksesi aktivointiprosessin loppuun.

Onnittelut! Olet onnistuneesti aktivoinut PC Reviverin ja avannut kaikki sen premium-ominaisuudet. Voit nyt korjata, optimoida ja ylläpitää tietokoneesi muutamassa minuutissa.