Miten käytän Crash Helper vianmääritys sinisen ruudun virheitä ja kaatuu?How do I use the Crash Helper to troubleshoot blue screen errors and crashes?

PC Reviver voi auttaa sinua tunnistamaan, vianmääritykseen ja korjaamaan sinisen näytön tai STOP-virheet nopeasti ja kivuttomasti, mikä säästää paljon aikaa ja surua!

Jos olet äskettäin havainnut tietokoneen sinisen näytön virheen, käynnistä PC Reviver, napsauta sivuvalikosta Vianmääritys ja napsauta sitten Crash Helperin Näytä tiedot -painiketta.

Kirjoita näkyviin tulevaan ruutuun virhekoodi (esimerkiksi: 0x000000F4), jonka huomasit sinisen näytön viestissä, ja napsauta Etsi ratkaisu -painiketta saadaksesi lisätietoja virheestä ja oppia korjaamaan se.