Miten voin ladata ja asentaa rekisterin Reviver?How do I download and install Registry Reviver?

– Lataa Registry Reviver napsauttamalla tätä

– Kun latauskehote tulee näkyviin, valitse Tallenna ”RegistryReviverSetup.exe” tietokoneellesi

– Kun lataus on valmis, valitse Suorita tai kaksoisnapsauta ”RegistryReviverSetup.exe” -tiedostoa tietokoneellasi aloittaaksesi asennuksen

– Viimeistele asennus noudattamalla näytön ohjeita

– Kun asennus on valmis, Registry Reviver ilmestyy automaattisesti tietokoneellesi ja aloittaa rekisterin tarkistuksen