Mitä Registry Optimizer toiminto Registry Reviver tehdä? Miten sitä käytetään?What does the Registry Optimizer function of Registry Reviver do? How do I use it?

Windowsin rekisteri on tärkeä osa Windows-käyttöjärjestelmääsi. Registry Reviverin Registry Optimizer -ominaisuus auttaa eheyttämään Windows-rekisterin kokonaan ja optimoimaan sen sujuvan suorituskyvyn takaamiseksi. Rekisterinoptimointityökalun säännöllinen käyttö parantaa järjestelmän suorituskykyä ja pitää sen sujuvana.

Rekisterinoptimointityökalun käyttäminen:

1. Avaa Registry Reviver
  2. Napsauta Apuohjelmat
  3. Valitse Rekisterin optimoija
  4. Napsauta Optimizer Now -painiketta

Näet nyt eheytyspalkin, joka vastaa eheytysprosessia.

Eheytys- ja optimointiprosessin suorittamiseksi se ajoittaa itsensä suorittamaan seuraavan järjestelmän käynnistyksen aikana. Kun prosessi on valmis, tietokoneesi alkaa automaattisesti ladata Windows-käyttöjärjestelmää.