Miten suljen tai jättää haittaohjelmia kohteita?How do I exclude or ignore malware items?

Security Reviver antaa sinun sulkea pois joitain tiedostoja ja kansioita, joita et halua sisällyttää haittaohjelmien tarkistuksen aikana.

Kun nämä tiedostot ja kansiot on lisätty Security Reviverin poissulkemisluetteloon, ne suljetaan kaikista tulevista tarkistuksista eikä niitä luetella haittaohjelmatartunnoina. Mikään ohjelman kilpi ei myöskään toimi niiden suorittamista vastaan järjestelmässä, eikä käyttäjälle näytetä muistutuksia.

Tiedostojen poissulkeminen tai ohittaminen:

• Käynnistä Security Reviver
  • Napsauta Asetukset ja valitse Poista tiedostot -välilehti
  • Voit lisätä tiedostoja ja kansioita poissulkemisluetteloon napsauttamalla avautuvassa ikkunassa Lisää tiedosto ja Lisää kansio .

Voit aina palata ja napsauttaa ” Poista ” poistaaksesi yksittäiset / useita valittuja kohteita luettelosta.