Miten asentaa Security Reviver tietokoneellani?How do I reinstall Security Reviver on my PC?

Jos sinulla on ongelmia Security Reviverin kanssa tai tarvitset vain uuden alun, suosittelemme, että asennat ohjelman uudelleen tietokoneellesi.

VINKKEJÄ:
– Pidä tämä selainikkuna auki, kun suoritat jokaisen vaiheen, jotta voit palata siihen viitteenä, jos juutut.
– Kun asennat uuden Security Reviver -version, sinun on syötettävä ’lisenssiavain’ uuteen tuotteeseen, joten suosittelemme, että etsit lisenssiavain ja pidät sen valmiina aktivoitavaksi.

VAIHEET REKISTERÖINNIN VANHEN VERSIAN POISTAMISEKSI

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Valitse Kaikki ohjelmat
  • Etsi ja avaa ReviverSoft-kansio.
  • Etsi ja avaa Security Reviver -kansio (tämä on ReviverSoft-kansiossa)
  • Valitse Poista Security Reviver -asetus
  • Noudata kehotteita, jotta voit poistaa Security Reviverin vanhan version onnistuneesti.

Kun olet asentanut Security Reviverin vanhan version onnistuneesti, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version.

KLIKKAA TÄSTÄ LATAA UUSIN VERSIO

VAIHEET TURVALLISUUDEN UUDELLEEN UUDEN VERSIAN ASENTAMISEKSI

• Avaa tai suorita juuri lataamasi Security Reviver -asennustiedoston (SecurityReviverSetup.exe) uusi versio.
  • Asenna uusi Security Reviver -versio noudattamalla näytön ohjeita
  • Tuote toimii automaattisesti ja suorittaa haittaohjelmien tarkistuksen. Napsauta skannauksen jälkeen Rekisteröi nyt -painiketta ja tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä lisenssitiedot.
  • Kopioi nyt lisenssiavain ja liitä se tuotteen aktivointi-ikkunan tekstikenttään. Kun olet liittänyt, napsauta Rekisteröi nyt -painiketta suorittaaksesi aktivoinnin loppuun.

Se siitä! Olet asentanut Security Reviverin uudelleen onnistuneesti tietokoneellesi!