Mistä saan lisää kuvia muokata laatat Start Menu Reviver?Where can I get more images to customize tiles in Start Menu Reviver?

Start Menu Reviver sisältää noin 200 mukautettua ruutukuvaa, joista voit valita, kun muokkaat laattaa.

Voit kuitenkin helposti mukauttaa laattaa sisällyttämällä omat kuvasi pikakuvakkeisiin.

• Oman kuvan käyttäminen: Napsauta hiiren kakkospainikkeella tai pidä painettuna ruutua, valitse Muokkaa laattaa, etsi Kuva Laatan ominaisuudet -ikkunasta, napsauta Suurennuslasi-kuvaketta, valitse Selaa ja siirry tiedoston sijaintiin. Valitse tiedosto, jota haluat käyttää uutena ruutuna, paina Enter ja napsauta tai napauta valintamerkkiäpainiketta muutosten toteuttamiseksi.

• Online-kuvat: Voit myös etsiä kuvaa verkossa ja tallentaa sen tietokoneellesi käytettäväksi Käynnistä-valikon Reviverin kanssa. Löydä vain haluamasi kuva, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Tallenna kuva” ja valitse sijainti tiedoston tallentamiseen. Voit lisätä tämän kuvan laattana noudattamalla yllä olevaa vaihetta.

Tarjoamme pian muita Tile-paketteja, jotka voit ladata ilmaiseksi verkkosivustoltamme.