Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Ontmoet Steve Horton – Onze Content & Social Media ExpertMeet Steve Horton – Our Content & Social Media Expert

Steve

Hé, ReviverSofters!

Dit is Steve Horton. Ik ben de nieuwe man die verantwoordelijk is voor de inhoud en sociale media hier bij ReviverSoft. Ik kom uit een schrijfachtergrond, met een diploma in professioneel schrijven van Purdue (Boiler up!). Ik heb banen gehad in de krantenindustrie, de videogame-industrie en de e-learningsector. Tussen die banen door, heb ik freelance geschreven en het bewerken van optredens die, wanneer ik niet vanuit huis heb geschreven, me naar verre oorden zoals Johannesburg, Zuid-Afrika hebben gebracht; Tunica, Mississippi; Atlantic City, New Jersey; Las Vegas, Nevada; Hammond, Indiana en Walnut Creek, Californië. Ik ben overal geweest, man.

Ik ben verantwoordelijk voor onze community-outreach op sociale media en via deze blog. Ik schrijf over onderwerpen die onze gebruikers nuttig zullen vinden, dus ik verwelkom altijd feedback. Ik zal ook veel nuttige tips en informatie plaatsen op ReviverSoft’s Facebook- en Twitter- pagina’s, dus zorg ervoor dat je onze Facebook-pagina leuk vindt en volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van alle tips en trucs om je computer te onderhouden en te optimaliseren!

Reageer gerust en laat me weten hoe ik het doe, stel onderwerpen voor artikelen voor, of stel me alle vragen die je leuk vindt. Uiteindelijk ben ik er voor jullie, om je te helpen beseffen wie we zijn en wat we doen.

We hebben dit jaar een aantal echt opwindende producten in de pijplijn en ik kan niet wachten om jullie er alles over te vertellen! Abonneer u op onze RSS-feed (het is die knop in de rechterbovenhoek van onze pagina) of houd onze sociale media in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen! Ik zie je daar.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer