Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Verhelp Adobe Flash problemen in Google ChromeFix Adobe Flash Problems in Google Chrome

Mijn Flash-video’s werken gewoon niet goed in Google Chrome. Hoe los ik het op?

Flash is een applicatie van Adobe die films, games of andere inhoud binnen een webbrowser weergeeft. Het is een oude webstandaard die langzaam wordt uitgefaseerd door HTML5 – veel websites gebruiken echter nog steeds Flash-plug-ins voor video’s, games en hulpmiddelen. Google Chrome is een browser gemaakt door, nou ja, Google (je weet wel, de gigant van zoekmachines), en het heeft bijna de helft van het huidige marktaandeel, inclusief ondersteuning voor thema’s, extensies en HTML5. Hoewel Chrome hoger scoort in browsertests dan zijn concurrenten, heeft het wel enkele bekende problemen met Flash – en hier is de manier om ze op te lossen.

Ten eerste, problemen met Flash-games en dergelijke – die kunnen niet worden opgelost. Chrome- en Flash-games spelen niet goed samen, om welke reden dan ook – zelfs als Flash prima werkt – dus voor die, moet je zeker naar Mozilla Firefox of een andere browser gaan om te genieten van flashgamen. Voor uw normale Flash-videoproblemen, zoals achterlopen en crashen, moet u hier zijn.

Typ eerst over: plug-ins in uw Chrome-adresbalk en druk op Enter om te bekijken welke plug-ins u hebt geïnstalleerd en hebt geïnstalleerd.


Fix Adobe Flash Problems
Dit is waar de Flash-plug-ins worden opgeslagen.

Hoe het plug-in conflict te stoppen

Zoek naar Flash in de lijst met plug-ins en controleer vervolgens of er (2 bestanden) tussen haakjes naast staat.
Als er twee bestanden worden vermeld, betekent dit dat twee verschillende installaties van Flash – één op uw systeem en één alleen voor de Chrome-installatie – tegenstrijdig zijn, en dat is waar uw probleem ligt.
Klik op het plusteken naast Details en gebruik de locatietags om te bepalen waar elke installatie zich bevindt.
De systeeminstallatie zal iets hebben dat begint met C: \ Windows en de Chrome-installatie zal iets hebben dat begint met C: \ Gebruikers – verwijder de laatste en start Chrome opnieuw. Video’s moeten veel vloeiender worden weergegeven in uw Chrome-browser.


Fix Adobe Flash Problems
De gemarkeerde plug-in is de installatie voor Chrome.
Het nadeel van deze oplossing is dat wanneer dit proces is voltooid, u Flash moet instellen om automatisch bij te werken, omdat er niet langer een extensie actief is in Chrome die wordt bijgewerkt met de browser. Automatisch bijwerken toestaan ​​voor Flash:

  1. Klik op Start (Windows-toets + X in Windows 8)
  2. Klik op Zoeken
  3. Typ Flash Player
  4. Open de applicatie
  5. Klik op het tabblad Geavanceerd
  6. Wijzig de update-instellingen in Toestaan ​​dat Adobe updates installeert

Als er problemen blijven bestaan

Activeer eerst de Chrome-plug-in opnieuw en schakel de plug-in voor het besturingssysteem uit. (Het tegenovergestelde van de bovenstaande stappen.)
Als hiermee uw probleem niet wordt opgelost, deactiveert u elk van uw extensies en start u Chrome opnieuw. Een eenvoudige manier om dit aan te pakken, is door een incognitovenster te openen waarin extensies zijn uitgeschakeld. Als u een incognitovenster wilt openen, klikt u op het menupictogram van Chrome en selecteert u Incognitovenster openen in de vervolgkeuzelijst. Standaard start incognito zonder extensies. Ga naar een flash-gebaseerde pagina en kijk of er problemen zijn. Als je dat niet doet, goed werk – een van je extensies veroorzaakt het probleem.

Om dit op te lossen, opent u uw lijst met extensies en schakelt u ze een voor een opnieuw in, terwijl u bekijkt hoe ze uw Flash-prestaties beïnvloeden. Om de lijst met extensies te openen, opent u uw menu nogmaals, beweegt u over Tools en klikt u op Extensies . Wanneer u hebt bepaald welke oorzaak u al deze problemen heeft veroorzaakt, verwijdert u deze of schakelt u deze uit.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer