Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Run een andere versie van Windows met behulp van VirtualBoxRun Another Version of Windows Using VirtualBox

Er zijn veel gevallen waarin u virtueel een ander Windows-besturingssysteem wilt gebruiken binnen het besturingssysteem dat u al hebt. Misschien werkt een applicatie of stuurprogramma gewoon niet in de Windows die je hebt. Of er is een compatibiliteitsprobleem. Of misschien wilt u iets in Windows testen zonder een volwaardige installatie. Dat is waar VirtualBox binnenkomt. Haal het van hun website .

Run Another Version of Windows Using VirtualBox
Klik op Downloads in de zijbalk.

Om te beginnen is een virtuele machine slechts een programma dat een besturingssysteem in een ander besturingssysteem uitvoert – en in dit geval probeert u precies dat te doen. Andere opties, zoals dubbel opstarten – waarbij u kiest in welk besturingssysteem u wilt opstarten wanneer u uw computer aanzet – hebben de voorkeur boven sommige. Anderen geven de voorkeur aan het gemak en het gemak van het gebruik van een virtuele machine binnen een bestaand besturingssysteem. Een van de redenen voor het gebruik van een virtuele machine is dat u de gewenste functies in uw bestaande besturingssysteem niet kunt gebruiken – Mac-gebruikers kunnen bijvoorbeeld vaak worden gezien met Windows op een virtuele machine en omgekeerd – en virtualisatie is ook een opkomende technologie gebruikt bij bedrijven, scholen en datacenters.

Als u een leverancier van IT-ondersteuning belt, weet u dat virtuele machines het populairst zijn onder Mac- en Linux-gebruikers, hoewel er ook veel Windows-eigenaren zijn die er gebruik van maken. Voor ons persoonlijk hebben we een fantastische reactie en oplossing voor problemen van Netzen ervaren, een van de toonaangevende IT-ondersteuningsaanbieders in het VK, die kantoren hebben in Reading, Maidenhead en Slough, ik zou je ten zeerste aanbevelen om ze te bekijken op www.netzen.co. uk .

VirtualBox-vereisten

Om een andere versie van Windows te gebruiken met VirtualBox, moet je het programma, het besturingssysteem op een schijf en slechts een klein beetje tijd krijgen. Ten eerste: ondersteunt uw processor virtualisatie? Als dit het geval is, is het waarschijnlijk niet standaard ingeschakeld. Ga naar het BIOS en schakel virtualisatie in. Als u de optie niet in uw BIOS ziet, kunt u mogelijk geen virtuele machine uitvoeren. Start VirtualBox zodra u terug bent op uw normale bureaublad.

Nu kunnen we echt aan de slag.

VirtualBox-instructies

Klik in VirtualBox op Nieuw . Noem het besturingssysteem wat u maar wilt, maar kies Microsoft Windows voor OS en kies welke versie van Windows u gaat gebruiken in het menu Versie .

Run Another Version of Windows Using VirtualBox
Wat u kiest als u Windows 7 gaat gebruiken.

Hierna moet u bepalen hoeveel geheugen u aan het gesimuleerde besturingssysteem gaat toewijzen. Een algemene regel is om voor de helft van je RAM te gaan – dus als je 2 GB RAM hebt, gebruik dan 1 GB, als je er 4 hebt, gebruik dan 2, enzovoort. Zodra u de naam en geheugentoewijzing hebt ingesteld, gaat u verder met de volgende stap.

Je zult een virtuele harde schijf moeten instellen om de virtuele machine te gebruiken. Zorg voor minimaal 50 GB om rekening te houden met hoe groot het besturingssysteem is, en zorg ervoor dat u uzelf zoveel ruimte geeft als u wilt voor programma’s en bestanden die u gaat gebruiken. Blijf bij een vaste maat, voor consistentie. Als je eenmaal hebt besloten hoe groot de virtuele harde schijf moet zijn, ga je verder met de volgende stap.

Het zal veel tijd kosten om de virtuele schijf te maken. Terwijl u wacht, haalt u uw installatieschijf en noteert u de verificatienummers die u nodig heeft. Zodra je alles hebt verzameld wat je nodig hebt om je nieuwe Windows-installatie in te stellen, wacht je geduldig tot de virtuele harde schijf klaar is. Het kan een half uur tot een uur of langer duren, afhankelijk van hoe groot je hebt besloten dat het zou zijn.

Nu moet je naar de instellingen gaan. Om compatibiliteit te garanderen, selecteert u IO APIC inschakelen op het moederbordtabblad. Schakel op het tabblad van de processor PAE / NX inschakelen in en selecteer op het tabblad Acceleratie beide opties.

Nadat je dat allemaal hebt gedaan – gefeliciteerd, je bent klaar. Uw virtuele machine is gemaakt. Plaats de OS-schijf die u wilt virtualiseren in uw computer, voer de virtuele machine uit en selecteer het schijfstation. Merk op dat als u een officieel .ISO-schijfimagebestand van een Windows-besturingssysteem hebt, u dat ook kunt gebruiken.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, doorloop je de installatie van je nieuwe virtuele besturingssysteem zoals normaal. Omdat VirtualBox een ander besturingssysteem gebruikt, verwacht het gevirtualiseerde besturingssysteem te allen tijde volledige controle over uw muis en toetsenbord. Als u op het geopende venster klikt, krijgt het besturingssysteem de controle over uw muis en toetsenbord, maar om eruit te komen, drukt u op CTRL . U kunt dit echter wijzigen in een andere sleutel in de instellingen. De onderkant van uw VirtualBox-venster laat altijd zien welke toets u moet indrukken om eruit te komen, als herinnering.

Het leuke van een virtueel besturingssysteem is dat als het crasht, je de machine gewoon opnieuw opstart. Het neemt niet je hele pc mee. Succes!

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer