Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de Controle mislukt Blue Screen of Death FoutA Guide to the AUDIT FAILED Blue Screen of Death Error

De BSOD (Blue Screen of Death) “AUDIT FAILED” -fout kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows XP, wanneer de CrashOnAuditFail-optie is ingeschakeld. Dit betekent dat het systeem is mislukt toen het probeerde een beveiligingsaudit uit te voeren. Deze gebeurtenis vindt plaats wanneer het beveiligingslogboek de opgegeven maximale loggrootte heeft bereikt en het registreren van auditinformatie niet toestaat.

Deze BSOD-fout verschijnt ook tijdens het initialisatieproces voor Windows 2000, NT en Server 2003 als het systeem is geconfigureerd met de optie Gebeurtenissen niet overschrijven of wanneer de optie die is geselecteerd voor het verpakken van gebeurtenissenlogboeken gebeurtenissen langer dan (X) dagen overschrijft. Deze instellingen voorkomen het loggen van auditinformatie wanneer het logboek met beveiligingsgebeurtenissen vol is.

Deze BSOD-fout wordt ook wel “AUDIT_FAILED” en “STOP 0xC0000244” genoemd. Sommige gebruikers van Windows XP hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem.

Om de BSOD-fout “AUDIT FAILED” in Windows XP op te lossen, moet u het systeem bijwerken door het XP-servicepack te installeren dat dit probleem verhelpt. U kunt dit probleem ook oplossen met de Register-editor, hoewel het proces moet worden uitgevoerd door een parallelle installatie van Windows XP naar een andere harde schijf of map te maken, aangezien eventuele fouten tijdens deze procedure u kunnen vragen het OS opnieuw te installeren .

Om dit probleem op te lossen, start u de Register-editor door op de knop Start te klikken, Uitvoeren te selecteren en vervolgens regedit in het zoekvak te typen en op Enter te drukken. Markeer HKEY_LOCAL_MACHINE met de cursor en klik op Plaats laden in het menu Bestand. Nadat u de registercomponent hebt geopend, typt u Alternate als u de prompt ontvangt om een ​​naam in te voeren.

Wanneer de HKEY_LOCAL_MACHINE \ Alternate \ ControlSet001 \ Control \ Lsa in het venster verschijnt, dubbelklikt u op de CrashOnAuditFail-subsleutel in het rechterdeelvenster, bewerkt u deze door de waarde van 1 in 0 te veranderen en klikt u vervolgens op OK. Nadat u deze wijziging hebt aangebracht, klikt u op HKEY_LOCAL_MACHINE \ Alternate, klikt u op Unload Hive in het menu File en start u het systeem opnieuw op.

Mogelijk moet u het proces herhalen met ControlSet002, ControlSet003 en andere besturingssets voor de volledige resolutie van deze BSOD-fout.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer