Kan ik probeer InstallSafe gratis?Can I try InstallSafe for free?

Ja! U kunt de gratis proefversie van InstallSafe hier downloaden .

Met de gratis proefversie kunt u geïnstalleerde browserwerkbalken identificeren en 1 gratis verwijderen. Het zal ook toekomstige installaties van software op uw pc controleren om ervoor te zorgen dat er geen andere toepassingen worden geïnstalleerd zonder dat u het weet.

Met de volledige, geregistreerde versie van InstallSafe kunt u alle browserwerkbalken verwijderen en alle software die u niet op uw pc wilt installeren direct verwijderen. U moet een licentiecode voor InstallSafe aanschaffen voor volledige en onbeperkte functionaliteit.