Hoe activeer ik of registreer InstallSafe?How do I activate or register InstallSafe?

Het activeren of registreren van uw exemplaar van InstallSafe is eenvoudig!

Hier is wat je moet doen:

• Start InstallSafe op uw pc.
  • Klik op de knop Registreren onderaan het programmascherm.
  • In het nieuwe venster dat wordt geopend, kopieert en plakt u uw licentiesleutel in het tekstinvoerveld (we raden u aan uw sleutel te kopiëren en plakken om typefouten te voorkomen).
  • Klik op de knop Registreren om de registratie te voltooien. Eenmaal geregistreerd, heb je volledige en onbeperkte toegang tot alle voordelen van InstallSafe.