Hoe verwijder ik of verwijderen InstallSafe?How do I uninstall or remove InstallSafe?

InstallSafe is zeer eenvoudig te verwijderen. Bij ReviverSoft geloven we er sterk in dat mensen applicaties kunnen verwijderen die ze niet willen behouden. Natuurlijk hopen we dat u niet zo denkt over InstallSafe, maar in het geval dat u dat wel doet, kunt u het als volgt verwijderen:

In Windows 7 en nieuwere besturingssystemen:

Ga naar Start > Configuratiescherm > Een programma verwijderen > Zoek en selecteer InstallSafe in de weergegeven lijst > klik op de knop “Verwijderen/wijzigen” > Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

Als alternatief kunt u InstallSafe verwijderen vanuit het programmamenu:

Start > Alle programma’s > ReviverSoft > InstallSafe > Installatie ongedaan maken.