We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Hoe Windows 8 op te starten in Bureaublad-modus met behulp van Start Menu ReviverHow to start Windows 8 in the Desktop Mode using Start Menu Reviver

Windows 8 begint standaard met de Metro-interface. U kunt uw computer echter starten met de alom bekende Desktop-modus door Start Menu Reviver te gebruiken.

Om deze optie in te schakelen, moet u met de rechtermuisknop klikken of uw vinger op de Start-knop houden en Instellingen selecteren.

Zoek in het venster Instellingen van Start Menu Reviver de optie Mijn bureaublad laden bij opstarten en klik of tik op de knop Vinkje. U start nu elke keer dat u uw computer opstart op naar het Windows-bureaublad.

Sorry dat dit niet hielp. Welk probleem heb je?
Geweldig! Bedankt voor je feedback.