Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Bør jeg oppgradere til Windows 7 på min PC?Should I Upgrade to Windows 7 on my PC?

Etter alle dramaene i Windows Vista-lanseringen i januar 2007, er de fleste skeptiske til om de skal oppgradere fra Windows XP eller Vista til Windows 7. Med en prislapp mellom $ 120 og $ 220 USD, er skepsis god grunn. Så skal du gjøre hoppet?

Vårt råd er: ja, det burde du.

Hvis du fremdeles kjører Windows XP, kjører du et operativsystem som er to og et halvt år forbi dets utløpsdato. Windows XP, men fortsatt et godt operativsystem og stabilt i mange henseender, er det største offeret for sikkerhetsmangel på alle operativsystemer på markedet. Selv med sikkerhetsprogramvare, prøver du å spille inn nye virus. Oppgradering av operativsystemet legger deg et skritt foran, inn i et område der hackere og virusforfattere ikke har hatt sju år å skrive virus. Også, mye av den nyeste programvaren er skrevet med Windows 7 i tankene, og noen ganger betyr dette at du mangler funksjoner.

Hvis du kjører Windows Vista, tror jeg at du sannsynligvis ønsker å flytte til Windows 7 uansett. Etter alle problemene med Windows Vista og med ytelsesproblemer som mange mennesker fremdeles står overfor, selv med gode PCer, er det fornuftig å bevege seg frem til Windows 7. Microsoft har designet operativsystemet til å være mer ressursvennlig, noe som vil tillate deg å gjøre mer uten å vente. Hvis du har kjøpt en datamaskin med Vista installert eller en boksversjon av Vista siden 26. juni, bør du være kvalifisert for en gratis oppgradering til Windows 7.

Så hva bør du vurdere når du oppgraderer? Først og fremst har Microsoft bygget en oppgraderingsrådgiver, som er tilgjengelig her . Hvis du har Windows Vista, er du innstilt. Microsoft har gjort det enkelt for folk som bruker Windows Vista å oppgradere. Brukere kan enkelt sikkerhetskopiere datamaskinens innhold og innstillinger og gjøre oppgraderingen. Windows 7 gjør alt dette for dem. Med Windows XP t er hans ikke tilfelle. Brukere må sikkerhetskopiere alle filene til en ekstern harddisk, og installer deretter all programvare på nytt etter at Windows 7 har installert. All historie blir slettet, så hvis du vil beholde bokmerkene dine i historien og nettleseren, må du sørge for at du også sikkerhetskopierer disse. Sørg også for at du har alle aktiveringskoder og lisenskoder for programvaren du hadde installert på XP, praktisk når du installerer dem på Windows 7. Gutta på CNET har en god sammendrag av video om prosessen med å oppgradere til XP her .

Du kan også oppleve noen problemer med noen av maskinvaren din, da noen Windows-drivere kanskje ikke fungerer med Windows 7. De fleste produsenter vil gi ut oppdateringer til driverne for Windows 7 . Windows 7 er ment å ha et verktøy for dette for å hjelpe deg med å finne oppdateringer. Ofte vil det ikke finne dem. Din beste innsats er å laste ned Driver Reviver og kjøre en gratis skanning for å finne ut hva som er utdatert.

Gi oss beskjed om eventuelle historier du har når du oppgraderer til Windows 7. Fra alt vi har sett, er det en verdig oppgradering og kan gi Apple en løp for pengene sine, men bare tiden vil fortelle!

Lykke til og gi oss beskjed hvis vi kan hjelpe!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt