Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Åtte ting en student første datamaskin Must HaveEight Things a College Student’s First Computer Must Have


Free Xbox 360
Illustrasjon: Gordon McAlpin

La meg gjette: College startet akkurat, men du har ennå ikke bestemt deg for en ny PC for freshman du nettopp har sendt ut. Kanskje du er overveldet av valgene, eller har ingen anelse om hva slags PC din sønn eller datter trenger, i motsetning til den typen PC han eller hun vil. Her er åtte ting college studentens første PC må ha. På slutten vil vi tilby noen anbefalte kjøp som passer alle disse kriteriene.

Vi bør også påpeke – selv om det ikke vil gjøre mye for sønnen eller datterens produktivitet – at hvis du kjøper en Windows-PC gjennom en deltakende forhandler innen 3. september, får du en gratis Xbox 360.

Alt som er sagt, her er hva maskinen må ha.

1. Den riktige typen maskin for jobben

Det finnes tre typer PCer du kan kjøpe i disse dager: en alt-i-ett-PC, en vanlig PC med en egen skjerm og en bærbar PC.

Alt i Ones

Alt i en PC ser ofte ut som en skjerm og ingenting annet. Skivene går på siden av maskinen, og det tar opp et veldig lite fotavtrykk på det gjennomsnittlige lille skrivebordet. Dessverre betaler du en premie for å ha alt i så liten plass, og du får en underpowered maskin som et resultat. Hvis dorm rommet er veldig lite, eller din student vil bringe maskinen hjem og tilbake på pauser ofte, er dette et klart alternativ. En bonus er at PCen vil ha en berøringsskjerm. Selv om Windows støtter disse nå, vil du virkelig begynne å se Windows dra full nytte når Windows 8 er utgitt.

Standard stasjonære PCer

Vanlige stasjonære PCer, med en egen skjerm, er hvor du finner mest mulig kraft for de minste pengene. Hvis du ikke er tilbøyelig til å bygge en selv, kan du få gode tilbakemeldinger på en stasjonær PC, skjerm, tastatur og mus fra steder som Dell og HP. Sannsynligvis vil du ende opp med å velge en av disse.

Bærbare datamaskiner

Hvis studenten er interessert i å ta sin bærbare til klassen, for å kunne ta notater, kan en bærbar datamaskin være veien å gå. Vurder å få en med HDMI, slik at du kan kjøpe en ekstern skjerm for den. Denne skjermen kan bli i sovesalen for en større skjerm i det miljøet, og studenten kan bare koble den fra når det er på tide å gå til klassen.

2. En LCD-skjerm

LCD er lettere å bevege seg rundt, skarpere, varer lenger, er billig og gir mye skjerm mellomrom sammenlignet med gamle CRT-skjermer. Hvis du ikke trenger å bære de tunge skjermene av gammel lenger, vil ryggen takke deg. LCD-skjermer støtter også HDMI, som er et HD-grensesnitt mellom PCen og skjermen.

3. Windows 7 64-bit

Det er ingen mening å sende studentene av med et ubestemt operativsystem. Pass på at PCen er lastet med Windows 7, og prøv å sørge for at det er 64-biters utgaven. Hvorfor? Fordi det kan håndtere mer RAM, eller minne, som gjør en enorm forskjell når multitasking.

4. Masse RAM

Pass på at PC-en er maksimalt ute på minnet når du kjøper den. Hvis ikke, vurder å kjøpe RAM separat og enten å ha produsenten (som Dell) installere den, eller installere den selv. RAM er billig i disse dager, og flere er bedre, fordi PCer vil kjøre mye jevnere og raskere på den måten. Fire gigabyte (GB) bør være minimum. Husk at 32-biters Windows 7 bare kan se 3 GB, men 64-bits utgaven kan se mye mer.

5. En stor harddisk

Harddisker er billige, men PC-produsenter kan ofte gi deg mindre enn det du trenger. Ikke sett deg for noe mindre enn 1 terabyte (TB). En stor harddisk vil sikre at dokumenter, høyoppløselige bilder, programmer og andre viktige klasselaterte elementer ikke fyller maskinen. Å finne en bærbar datamaskin med det store av en stasjon kan være vanskelig; i så fall må du kanskje betale for 500 megabyte (MB).

6. Microsoft Office Student Edition

Selv om Microsoft Office er dyrt for deg og meg, selges det til en enorm rabatt til studenter. Kontor er helt avgjørende for å skrive papirer, gjøre grafer og diagrammer, beregne formler i regneark, og så videre. Studenten vil sannsynligvis måtte kjøpe Office selv ved universitetets bokhandel ved hjelp av studentens ID.

7. En lettvektskriver

Selv i den digitale tidsalderen er det viktig at du har kopi av harddisker for å gjøre oppgaver til lekser og så videre. Ingen ønsker å vente på skriveren i datalabbet. Tenk på en lett å transportere ekstern skriver som kan passe på skrivebordet ved siden av PCen. Pass på at det er en nylig modell som bruker USB for å koble til PCen.

8. ReviverSoft produkter!

Hvis du vil sørge for at PCen du kjøper varer lenge uten å måtte bytte den – kanskje til og med en hel høyskolekarriere! – vær sikker og installer Registry Reviver og Driver Reviver , og sørg for å be studenten om å kjøre disse skanningen jevnlig. Opprettholde drivere oppdatert og registret ren er viktig for god PC vedlikehold.

Våre anbefalinger

Her er en ny all-in-one, standard PC og bærbar PC som vi anbefaler. Disse valgene har mye RAM, harddiskplass, kommer med Windows 7, og er fra anbefalte merker.

Bærbar PC: Lenovo ThinkPad T420

Skrivebord: Dell Inspiron 620 MT

Alt-i-ett: HP TouchSmart 610q

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt