Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvordan kan jeg redusere Overoppheting Problemer i min PC?How do I Reduce Overheating Problems in My PC?

Når en PC overopphetes, kan det forårsake mange problemer med datamaskinens indre arbeid, da sentralprosessoren ( CPU ) blir for varm kan forårsake betydelige problemer ved driften. Det er mange måter å fikse dette forholdsvis vanlige problemet på og forhindre overoppheting, slik at det ikke forårsaker forverrende frysing og andre uventede forstyrrelser som kan føre til tap av arbeid eller viktige filer.

Hvordan vite når overoppheting er problemet

Diagnostisere et datamaskinproblem kan være en vanskelig oppgave. Ulike symptomer er forårsaket av forskjellige problemer, og PC overopphetingsproblemer inneholder også egenskaper som er unike for dem. Symptomene på en overopphetingsdatamaskin er vanligvis ganske brede, men det finnes måter å avgjøre om det er problemet.

Et problem du sannsynligvis vil oppleve er systemkrasj . Hvis datamaskinen uventet krasjer ofte uten at du prøver å slå den av, kan det føre til at datamaskinen er overopphetet. Mange problemer kan føre til at PC krasjer, men hvis datamaskinen krasjer kort tid etter at den er startet, kan den tilskrives PC overopphetingsproblemer. Programvarefrysing og avmatning når du prøver å fullføre handlinger, kan vanligvis gå ut for en systemkrasj. Fordi alle PCer har innebygd temperatur deteksjon, hvis datamaskinen blir for varm i henhold til rekkevidden, vil den reagere tilsvarende.

Når datamaskinen fryser og helt låser opp til det punktet der ingenting er mulig, og muligheten til å stenge riktig ikke er tilgjengelig, kan dette også være et resultat av PC overopphetingsproblemer. Manuell oppstart av datamaskinen løser vanligvis dette problemet midlertidig. Prøv å unngå å kjøre for mange programmer som tar for mye prosess på en gang.

Bortsett fra å krasje, kan gjenopprettingen tilfeldig forekomme, hvor datamaskinen automatisk starter på nytt uten varsel under vanlig drift. Hvis dette skjer ofte, som ved å krasje eller låse opp, kan PC-overopphetingsproblemer igjen være synderen.

Andre symptomer på overoppheting inkluderer: datamaskinen som nekter å starte opp, blå skjermbilder av døden (når skjermen blir helt blå, stopper hver operasjon og viser en feilmelding), høye lyder fra datamaskinen, og hvis prosessoren føles varm til Berør fra utsiden.

Slik løser og forhindrer PC Overopphetingsproblemer

Forebygging av overoppheting kan gjøres på flere enkle måter, og derfor fikse problemet effektivt. Når virus ikke lenger er bestemt som et mulig problem etter en skanning med riktig antivirus- og antimalware-programvare, kan du mistenke overoppheting som årsak.

Ofte å blåse ut innsiden av datamaskinen med en luftbeholder fjerner støvoppbygging som bidrar til overoppheting, så vel som andre problemer. Å holde datamaskinen, spesielt bærbare datamaskiner, på en hard, jevn overflate, kan også forhindre overoppheting.


How do I Reduce Overheating Problems in My PC?
En boks med dataintrykk brukes til å rengjøre delikatene forsiktig.

Programvare som SpeedFan kan lastes ned for å måle temperaturen på datamaskinen din på forskjellige områder ved å overvåke sensorene. Kjøleputer kan også kjøpes for bærbare datamaskiner. Kontrollere temperaturen på datamaskinen regelmessig ved å berøre eller holde et termometer opp til prosessoren, kan hjelpe deg med å oppdage et oppvarmingsproblem.


How do I Reduce Overheating Problems in My PC?
SpeedFan grensesnitt, slik at du kan se komponent temperaturer og RPMer.

Å ha en pålitelig datamaskin reparasjonsbutikk diagnostisere datamaskinens problemer kan også gjøres, slik at fagfolk kan oppdage og fikse problemet før det kommer ut av hånden. Selv om det kanskje ikke alltid er så forverrende som et komplisert og vanskelig å finne internt programvare eller maskinvareproblem, skal PC-overopphetingsproblemer ikke tas lett. Som med ethvert operasjonsavbruddsproblem, kan du miste viktig informasjon som ikke er sikkerhetskopiert eller ikke klarer å fullføre daglige oppgaver. Det er mange måter å forhindre dette problemet på, slik at det ikke blir en livsforstyrrende irritasjon.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt