Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Kjør en annen versjon av Windows Bruke VirtualBoxRun Another Version of Windows Using VirtualBox

Det er mange tilfeller hvor du ønsker å kjøre et annet Windows-operativsystem i det du allerede har, praktisk talt. Kanskje en applikasjon eller driver bare ikke fungerer i Windows du har. Eller det er et kompatibilitetsproblem. Eller kanskje du vil teste noe i Windows uten en fullverdig installasjon. Det er der VirtualBox kommer inn. Få det fra nettstedet deres .

Run Another Version of Windows Using VirtualBox
Klikk på Nedlastinger i sidefeltet.

For det første er en virtuell maskin bare et program som kjører et operativsystem inne i et annet operativsystem – og i dette tilfellet prøver du å gjøre akkurat det. Andre alternativer, for eksempel dobbel oppstart – der du velger hvilket OS du skal starte opp når du slår på datamaskinen – er å foretrekke fremfor noen. Andre foretrekker bekvemmeligheten og brukervennligheten ved å bruke en virtuell maskin i et eksisterende operativsystem. Blant årsakene til å bruke en virtuell maskin er å ikke kunne bruke ønskede funksjoner i det eksisterende operativsystemet – for eksempel kan Mac-brukere ofte se at de kjører Windows på en virtuell maskin og omvendt – og virtualisering er også en ny teknologi brukes på bedrifter, skoler og datasentre.

Hvis du skulle ringe en leverandør av IT-support, ville du vite at virtuelle maskiner er de mest populære blant Mac- og Linux-brukere, selv om det er mange Windows-eiere som også bruker det. For oss personlig har vi opplevd en fantastisk respons og løsning på problemer fra Netzen som er en av Storbritannias ledende IT-supportleverandører, som har kontorer i Reading, Maidenhead og Slough. Jeg vil anbefale deg å sjekke dem ut på www.netzen.co. Storbritannia .

Krav til VirtualBox

For å kjøre en annen versjon av Windows ved å bruke VirtualBox, skaff deg programmet, operativsystemet på en disk, og bare litt tid. For det første, støtter prosessoren din virtualisering? Hvis den gjør det, har den sannsynligvis ikke slått på som standard. Gå inn i BIOS og slå på virtualisering. Hvis du ikke ser alternativet i BIOS, kan det hende at du ikke kan kjøre en virtuell maskin. Når du kommer tilbake til det vanlige skrivebordet, starter du VirtualBox.

Nå kan vi virkelig komme i gang.

VirtualBox instruksjoner

I VirtualBox, klikk på Ny . Gi operativsystemet navn hva du vil, men velg Microsoft Windows for OS, og velg hvilken versjon av Windows du skal kjøre i versjonsmenyen .

Run Another Version of Windows Using VirtualBox
Hva du velger hvis du skal bruke Windows 7.

Etter dette trenger du å bestemme hvor mye minne du skal fordele til det simulerte operativsystemet. En generell regel er å gå for halvparten av RAM – så hvis du har 2 GB RAM, bruk 1 GB, hvis du har 4, bruk 2 og så videre. Når du har angitt navn og minnetildeling, går du videre til neste trinn.

Du trenger å sette opp en virtuell harddisk for den virtuelle maskinen å bruke. Ha minst 50 GB til å redegjøre for hvor stort operativsystemet er, og sørg for å gi deg selv hvor mye plass du vil ha for programmer du vil bruke og filer du vil bruke. Hold deg til en fast størrelse for å oppnå konsistens. Når du har bestemt deg for hvor stor den virtuelle harddisken skal være, gå videre til neste trinn.

Det vil ta mye tid før den virtuelle stasjonen blir opprettet. Mens du venter, skaff deg installasjonsdisken og skriv ned bekreftelsesnumrene du trenger. Når du har samlet alt du trenger å bruke for å sette opp den nye Windows-installasjonen, bare vent tålmodig til den virtuelle harddisken er ferdig. Det kan ta alt fra en halv time til en time eller mer, avhengig av hvor stor du bestemte deg for at den skulle være.

Nå må du gå til innstillinger. For å sikre kompatibilitet velger du Aktiver IO APIC på hovedkortfanen. I prosessor-fanen, kryss av for Aktiver PAE / NX , og velg begge alternativene der i akselerasjonsfanen.

Etter at du har gjort alt det – gratulerer, er du ferdig. Din virtuelle maskin er opprettet. Sett OS-platen som du har tenkt å virtualisere inni datamaskinen, kjør den virtuelle maskinen og velg diskstasjonen. Merk at hvis du har en offisiell .ISO-diskbilde av et Windows-operativsystem, kan du også bruke den.

Når du har gjort det, går du gjennom installasjonen av det nye virtuelle operativsystemet ditt som normalt. Siden VirtualBox kjører et annet operativsystem, vil det virtualiserte operativsystemet til enhver tid forvente full kontroll over musen og tastaturet. Hvis du klikker på det åpne vinduet, får du OS-kontrollen med musen og tastaturet, men trykk CTRL for å komme deg ut. Du kan imidlertid endre dette til en annen tast i innstillingene. Bunnen av VirtualBox-vinduet vil alltid vise hvilken tast du må trykke for å komme ut av det, som en påminnelse.

Det fine med et virtuelt operativsystem er at hvis det krasjer, bare start maskinen på nytt. Det vil ikke ta hele PCen med seg. Lykke til!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt