Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvordan slå på og slå av Bluetooth i Windows 8How to Turn on and Turn off Bluetooth in Windows 8

Måten å slå av Bluetooth i Windows 8 er litt annerledes enn tidligere versjoner av Windows. Slik gjør du det.

For de som har problemer med å ikke se dette alternativet i Windows 8, sjekk ut denne artikkelen .

Videoutskrift:

Hei folkens, Merk her fra ReviverSoft. I dag skal jeg lære deg hvordan du slår på eller av Bluetooth i Windows 8. Nå er det litt annerledes enn du var vant til på Windows 7 eller Windows Vista eller Windows XP. Vanligvis vil du gå ned til denne nedre oppgavelinjen her, og du vil se et Bluetooth-ikon, og du vil bare deaktivere den der nede, eller du vil bruke en bryter på den bærbare datamaskinen. Det er fortsatt bærbare datamaskiner som selges i disse dager, som har en dedikert Bluetooth-bryter eller en trådløs bryter som slår av både Wi-Fi og Bluetooth, men for de av dere som ikke har en svitsj, vil jeg vise deg hvordan du slå den av med Windows 8-innstillingene.

Det du trenger å gjøre er å gå øverst til høyre eller nederst til høyre på skjermen, eller sveip ut fra høyre side med fingeren hvis du har en berøringsskjerm, og velg deretter “Innstillinger.” Velg deretter “Endre PC-innstillinger, “og gå til den trådløse menyen. I den trådløse menyen ser du et Wi-Fi-alternativ og et Bluetooth-alternativ for å slå på eller av en av disse, eller du kan aktivere en flymodus som slår begge disse av, men det er bare veldig nyttig hvis du reiser. Så, hvis du vil slå av Bluetooth, er alt du trenger å gjøre, å klikke på bryteren, og Bluetooth er slått av, eller klikk på den igjen og den slås på igjen.

Nå har noen mennesker hatt problemer der de ikke har dette alternativet på sin datamaskin. Vanligvis er dette et problem med utdaterte drivere, og hvis du ser på kommentarene i denne videoen nedenfor, kan du lenke til en artikkel som forklarer hvordan du løser dette problemet for datamaskinen.

Så, takk for å se, og jeg ser deg snart.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt